Sinemia alsam mi? Kararsiz kaldim

Gunde 1 defa olmak ve sadece kendin gidebilmek sartiyla her gun bedava film yilda 500 tl ye geliyor, haftada ortalama 5 6 film giriyor salon ve film kisitlamasi yok tek kisitlama sizin kendiniz yani ben sinema severim ama aylar oldu gitmeyeli yanii hic sanmiyorum her gun gidebilegimi haftada 2 filme girsen bile en ucuz salondan ucuza geliyor ama bilmiyorum alsam mi almasam mi kararsiz kaldim

parası çıksın diye zorla sinemaya gitmeye kalkarsan 500 tl'ye eziyet satın almış olursun.
bence alma, ayda 1 iyi filme gitsen kafi zaten.

İhtiyacımız olmayan şeyleri, normalden daha uygun göstererek satma yöntemidir.sinemaya yıllık 500tl veya civarı bir para harcamıyorsanız...

Sinemada film seyretmeyi seven biriysen, haftada 1 kez düzenli sinemaya gitme alışkanlığın varsa neden olmasın? Ama arkadaşlar güzel bir hususa değinmiş, pek sinemayla aran yoksa eziyet olur, 2-3 ay parası çıksın diye her hafta gidersin sonra ayda 1 e düşer, en son eziyet olur hiç gitmezsin.

Mesela kendimden biliyorum yıllar önce üniversitede okurken benim kafada bi arkadaşla standarda bağlamış ve her hafta her cuma akşamı sinemaya giderdik. Vizyonda ne varsa şansımıza, çokta keyifli olurdu. O zamanlar severdim sinemada izlemeyi. Bazen güzel filmler de gelirdi haftada 2-3 e çıkardı bu sayı. Dev ekran LCD TVler falan yok tabi o zamanlar, evde tüplü ufak 32 ekran tv ler olunca sinema çok keyifli oluyordu.

Şimdi ise bedava deseler her hafta gitmem. yani istemekle alakalı bu. Senin durum istememesine rağmen arkadaş hatırına 1 aylık vücut geliştirmeye yazılmaya gidip gaza gelip 3 aylık daha hesaplıymış diye 3 aylık yazılmaya benziyor. 2 hafta veya en iyi ihtimal 1 ay sonra salona gelip gitmeyi kesiyor sonra bu kişiler, para da boşa gidiyor tabi. Senin sinema olayı da böyle olmasın sonra :)

Son düzenleme:
bende çok bakmıştım ama almadım. Haftada 2 kere gitmen gerekir ortalama. Haftada 2 kere gidilecek kadarda film yok zaten :)

bende çok bakmıştım ama almadım. Haftada 2 kere gitmen gerekir ortalama. Haftada 2 kere gidilecek kadarda film yok zaten :)

var ya neden olmasın haftada 5-6 film geliyor 1-2 tanesi izlenebilir gerisi izlenmesede olur ama izleriz artık tabi zaman olursa, arkadaşların dediği gibi sırf boşa gitmesin diye eziyet olcağınıda sanmıyorum sinema güzeldir yani hem en pahalı yere giderim

Sınemayı bende severım, ortamı guzel. Alıyosun mısırı ıcecegı gecıyosun en koseye uzatıyosun ayakları sonrası duygu seli, cok keyıflı ama senede 5 kez gıtmıyorumdur. Zaten zorlasan 5'ten fazla gıdemem vakıt olmuyor, vaktın oldugu zamanlarda da hosuma gıdecek fılmler olmuyor.

Yanı dıyorum kı sınemayı sevmek sınemaya gıtmek anlamı tasımıyor. Suan ayda en az 4 kez sınemaya gıtmıyorsanız verdıgınız 500 lıra sızı zarara sokar. Soyle kı ortalama sınema bıletı 15 lıra. Yanı 500 lıraya 33 tane sınema bıletı alabılıyorsun. Aya boldugunde 2-3 fılm yapıyor.

Bu arada alıp, lan para verdık barı değsın dıye kendını kasarsan zevk alamazsın. Genelde hıc bılmedıgın fılmlere gırer sıkılırsın. Sen bılırsın yınede.

Sınemayı bende severım, ortamı guzel. Alıyosun mısırı ıcecegı gecıyosun en koseye uzatıyosun ayakları sonrası duygu seli, cok keyıflı ama senede 5 kez gıtmıyorumdur. Zaten zorlasan 5'ten fazla gıdemem vakıt olmuyor, vaktın oldugu zamanlarda da hosuma gıdecek fılmler olmuyor.

Yanı dıyorum kı sınemayı sevmek sınemaya gıtmek anlamı tasımıyor. Suan ayda en az 4 kez sınemaya gıtmıyorsanız verdıgınız 500 lıra sızı zarara sokar. Soyle kı ortalama sınema bıletı 15 lıra. Yanı 500 lıraya 33 tane sınema bıletı alabılıyorsun. Aya boldugunde 2-3 fılm yapıyor.

Bu arada alıp, lan para verdık barı değsın dıye kendını kasarsan zevk alamazsın. Genelde hıc bılmedıgın fılmlere gırer sıkılırsın. Sen bılırsın yınede.

blog yazmayı tek başına takılmayı seven biriyim tam bana göre gözüküyor izlediğim her filmi yorumlayabilirim ama yılbaşı indirimi bitti zaten belki bir sonraki indirime girdiğinde alırım

Spor salonlarının en sevdiği müşteriler 6 aylık kontrat yapıp 6 defa gitmeyen müşteriler.

14 subatta yine indirime gider.
Bir donem sinemia uyesiydim. Bir disiplin olsun haftada 1 sinemaya giderim diye aldim. Ancak vakit bulamadigim icin bosa gitti cogu.
Yillik 10 film paketi falan alinabilir.

Bir filim geliyor en az iki hafta vizyonda kaşıyor her hafta izlemedik filim gelmiyor bence alma onun yerine fırsat sitelerinden bilet al ilk seansa git vs ben sık sık sinemaya giderim hele 2017 sağlam filimlerde geldi ama yinele gerek yok 10 tl de ki daha pahalı ama 50 tane iyi dilim gelmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar