Sinemada film seyretmeyi seven biriysen, haftada 1 kez düzenli sinemaya gitme alışkanlığın varsa neden olmasın? Ama arkadaşlar güzel bir hususa değinmiş, pek sinemayla aran yoksa eziyet olur, 2-3 ay parası çıksın diye her hafta gidersin sonra ayda 1 e düşer, en son eziyet olur hiç gitmezsin.
Mesela kendimden biliyorum yıllar önce üniversitede okurken benim kafada bi arkadaşla standarda bağlamış ve her hafta her cuma akşamı sinemaya giderdik. Vizyonda ne varsa şansımıza, çokta keyifli olurdu. O zamanlar severdim sinemada izlemeyi. Bazen güzel filmler de gelirdi haftada 2-3 e çıkardı bu sayı. Dev ekran LCD TVler falan yok tabi o zamanlar, evde tüplü ufak 32 ekran tv ler olunca sinema çok keyifli oluyordu.
Şimdi ise bedava deseler her hafta gitmem. yani istemekle alakalı bu. Senin durum istememesine rağmen arkadaş hatırına 1 aylık vücut geliştirmeye yazılmaya gidip gaza gelip 3 aylık daha hesaplıymış diye 3 aylık yazılmaya benziyor. 2 hafta veya en iyi ihtimal 1 ay sonra salona gelip gitmeyi kesiyor sonra bu kişiler, para da boşa gidiyor tabi. Senin sinema olayı da böyle olmasın sonra