Sınavımız bitti ehliyetlerimiz hayırlı ugurlu olsun..

Eveeeet bu işi de hallettik arkadaşlar.. sınava burhan felek lisesi salon 21de girdim.. okula motosiklet.net üyeleri geldi valla gördüm bi sürü.. sınav sanırım hepimize kolay gelmiştir ve 11:05de bitirmiştir herkes benim gibi.. ondan sonra dışarı çıkabilmek için 25dk. kdr bekledik ama olsun ortam gayet güzeldi.. ehliyetlerimiz hayırlı ugurlu olsunnnn..

sınav sırasında yaşadığımız bir kaç güzel olay :
1- çok dürüst bi amca vardı sınav kitapçıklarını vaktinden 1-2dk. önce yırtmaya başlayanlara "arkadaşlar bekleyelim" dedi, sora sınavı bittikten sonra da sınav başkanını çagırıp "bitirenlerden kitapçıkları toplayın da kopya çekemesin kimse" dedi. sınav başkanı kaale almadı tabi :cherry:

2- cep telefonunu ısrarla teslim etmek isteyen bir arkadaşımız vardı.. sınav başkanı "gerek yok" dedi bi kaç kez ve sonunda ikna edebildi arkadaşı..

3- sınavımız bitti 11:30olsun diye bekledik.. 11:30da bizi bıraktılar ama okuldan çıkamıyoduk az kalsın :cherry: önce kapı kapalı sandık.. sora kapının önündeki adam (hademe fln sanırım- bi çeşit görevli işte :p ) "bana talimat gelmedi bırakamam" fln diyodu ki bi kaç güçlü kuvvetli arkadaş onu kenara YÖNELTEREK yolu temizledi :cherry:

valla cidden eğlendim yani güzel bi sınavdı her yönüyle..

Hayırlı Olsuın Artık şöyle tooplu bi tatlı ziyafeti Düzenlersiniz Ehliyet Alanlar... :rendeer:

ilk 1 saat cıkarmadılar..oturmaktan her yerim agrıyor..neyse gecti bitti..tüm arkadaslara hayırlı olsun..sıra DİREKSİYONDA..onuda atlattıkmı.tüm yollar bizim :cat: :cat: :cat:

Romans504, istediğin tatlı olsun, ehliyetleri kutlamaya bi yerlere gideriz heralde.. 24eylül'deki direksiyon sınavımızı da halledelim de kutlarız toptan.. yaa ya da ben motosiklet aliim o zmn kutlialım :p
bütün kutlamaları bi kerede halledelim de masrafımız çok olmasın diyorum :mrgreen:

sınava bende beylerbeyinde girdim içeri telefon bile almıyolardı çok kolay ve hızlı geçti sınav ama 25 dk fazladan bekledik ilk 30 dk çıkarmadılar... :queen: ee artık sıra scooteri almaya geldi 27 eylülde gelsin ekimde elimizde inş ehliyet hasret bitecek sınava herkes motorlarıyla gelmişti okulun girişi baya güzel gözüküyodu motoru olmasına ragmen bu kadar ehliyetsiz olması gerçekten kötü bi durum inş ucuzlatırlar da herkes ehliyet alır :thumleft:

ne zmn açıklancak sonuçlar
ben geçtiysem ne zmn ehliyet alabilirim

yazili zinav sonuclari 2 hafta icinde aciklaniyor. yalniz ben direksiyon sinavinda trafige cikiliyomu onu merak ediyorum. cunku resmi olarak cikiliyo ama gecen sene arkadadslarim alirken cikmadilar trafige. acaba bu mudur racon? bi aydinlativerin beni. tesekkurler...

ohh be bu sınavda bitti .benim girdiigim okulda da maxi scooter cümbüşü vardı.
acaba ehliyet işine erken mi daldık millet epeybi km KAT EDİYO EHLİYET ALMADAN :cherry:

sınav sonuçları için gelişim sürücü kursunun verdiği kağıdın arkasında 20eylül civarlarında açıklanır yazıyo.. direksiyon sınavında bnmde bildiğim okul bahçesinden dışarı çıkılmadığı..

ArkadaşLar bu sınav soruLarı ve cevapLarı nette varmıdır ya ? Bu arada herkese geçmiş oLa.

BEYLERBEYIIIIIIIIIIIII fotograflar nerdeeeeee?????
Arkadaslarm cumlemize hayirli olsun....
Biz ehliyet/mini gezi tarzi once fenerbahcede kahvalti sonra beylerbeyi sahilde cay keyfi.... :)
Photografffffff will be added...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alestevardiya, fotomu çekildi, ben farketmedim :p yoksa gizli kamerayamı çektiniz :sunny:

Nassi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Beylerbeyinde sahilden kalkmadan motorlarin basinda.....................
Yaaaaa nirdeeee fotolar?????????????????/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sınavdan sonra ben kefkene uzadım, çaya gelemedim demek orda çektiniz :) neyse bende resimlerin üzerinde acık fotoşop yapar eklerim kendimi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar