sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim

yarın öss sınava girecek arkadaşların hepsine başarılar dilerim..bir baba olarak arkadaşların sıkıntılarını çok iyi bildiğimden dualarım sizinle olsun

başlık vardı ama... bende başarı dileklerimi burdan tekrar ileteyim..Allah yardımcısı olsun girecek arkadaşlarımızın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın öss sınava girecek arkadaşların hepsine başarılar dilerim..bir baba olarak arkadaşların sıkıntılarını çok iyi bildiğimden dualarım sizinle olsun

M£VLA Herkesin Gönlünün Muradını Bağışlasın İnşallah AMİN :cat: :)

Abim ALLAH Razı Olsun :) ALLAH a Emanetsin :) :rendeer: :rendeer:

Ben de cok iyi bilirim calisma temposunu, sinav stresini..
Ben o gece uyumakta zorlanmistim. Gece yarisi yatakta donup duruyodum, ablam uyuyup uyuymadigimi kontrol ediyordu ara sira. "Uyumadim" diyordum sorunca. Sonra bi baktim yanima uzanmis, bana sarilmis:) Ama nasil? Oyle sefkatle sarilmis ki... Kendimi ablacigin kollarina birakiverdim. Cok da guzel uykumu almisim...

Basarilar arkadaslar.

Not:Hicbir seyin dikkatinizi dagitmasina izin vermeyin, akliniza baska hicbir sey getirmeyin. Zamaninizi cok iyi kullanin, takildiginiz sorulari hemen bos birakip gecin. Son 10 dakikanizi verimli degerlendirin.

Sinava girecek arkadaslarim, soru sorabilirsiniz:) Buralardayim bi sa daha.

öss yaklaştı topic açan açanaaa:mrgreen:

neysee bu topigede birşeyler yazalim:p

öss'ye girecek arkadaşlara üstün başarılar dilerim umarım ilerde büyük adam olurlarda %100 türk motor üretirlerler:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar