Sınava Gidiyorum....

Motosikleti
BWS 100
evet sınav günü geldi bende girdim sadece a2 den
inş. kazanırız bizde bilginiz varmı motor bölümünde şöyle bir soru var

"kontak anahtarı ateşlemede açık unutulursa ne yanar" diye
a.buji
b.endiksüyon bobini
c.konjektör
d.flaşör

bu sorunu cevabını biliyormusunuz ya
aklıma çok takıldı bu doğru olursa motor bölümü full.
ahhbe doğru değilmiş ben konjektör yaptım endüksiyon bobiniymiş.

esp

Arkadaşlar sınavların sonuçları tam iki hafta sonra açıklanıyor :) Sonuçların açıklanmasından bir hafta sonra da direksiyon sınavına tabi olacaksınız. Direksiyon sınavını da geçerseniz ehliyeti alma süreniz emniyette tanıdığınız olup olmadığına göre özellikle istanbulda çok değişiklik gösteriyor. 1 hafta ile 1 ay içerisinde. Hepinize şimdiden hayırlı olur inşallah :)

öncelikle tüm sınava girmiş arkadaşlara geçmiş olsun(bende dahil:mrgreen:)sorular aslında fena değildi, bende kendi tahminime göre geçtim zannediyorum.:p ama motor ve ilk yardım soruları çıkmış sorularla karşılaştırınca fazla benzerlik yoktu. arkadaşımızın biri bahsetmiş telefon diye, ona aynen katılıyorum. gittim ki telefonları görevliler bile almıyo, minübüste 1-2 kızla tanıştım, şansıma aynı okulda girecekmişiz sınava, birde kitap götürdüm çalışmak için:queen: neyse verdim kıza telefonla kitabı, koydu çantasına sonra da sınav çıkışı aldım. (kız telefonu götürür diye de az tırsmadım da neyse:mrgreen:)

a.buji
b.endiksüyon bobini
c.konjektör
d.flaşör

hocam bu soru nereydi, ben böyle bir soru çözmedim, soru da atlamadım?

Motosikleti
BWS 100
öncelikle tüm sınava girmiş arkadaşlara geçmiş olsun(bende dahil:mrgreen:)sorular aslında fena değildi, bende kendi tahminime göre geçtim zannediyorum.:p ama motor ve ilk yardım soruları çıkmış sorularla karşılaştırınca fazla benzerlik yoktu. arkadaşımızın biri bahsetmiş telefon diye, ona aynen katılıyorum. gittim ki telefonları görevliler bile almıyo, minübüste 1-2 kızla tanıştım, şansıma aynı okulda girecekmişiz sınava, birde kitap götürdüm çalışmak için:queen: neyse verdim kıza telefonla kitabı, koydu çantasına sonra da sınav çıkışı aldım. (kız telefonu götürür diye de az tırsmadım da neyse:mrgreen:)

hocam bu soru nereydi, ben böyle bir soru çözmedim, soru da atlamadım?

kaptan bu benim kitapçık z idi y ve z nin soruları farklı oluyormuş eğer seninki y ise farklı olabilir....
aslında sadece soruların yerleri değişse daha iyi olacak soruların değişmesi yerine...

kaptan bu benim kitapçık z idi y ve z nin soruları farklı oluyormuş eğer seninki y ise farklı olabilir....
aslında sadece soruların yerleri değişse daha iyi olacak soruların değişmesi yerine...

benim kitapçıkta z ydi. nasıl iş bu? şu sorular bir internete düşsede baksam yav. şimdi inan tereddütte kaldım:pale:

soru: ayak gaz pedalından tamamen kaldırıldığında karbüratörün hangi devresi çalışır?

a)jikle b)kapış c)rölanti d)herneyse :D

şıkları salladım ama böyle bir soru vardı.
motosiklette gaz pedalı diye bişey duymadım görmedim ben :silent: bu nasıl soru böyle?
cevap rölanti dedim doğrudur heralde :mrgreen:

soru: ayak gaz pedalından tamamen kaldırıldığında karbüratörün hangi devresi çalışır?

motosiklette gaz pedalı diye bişey duymadım görmedim ben :silent: bu nasıl soru böyle?

ewt dogru olmasi lazım bnde rölanti yaptım :D cok kekti sorular ne ince ayrıntılara calıstım gide gide neler sormuslar sasırdım baya direksiyonuda atlatıkmı yaza bomba gibi gireriz artık :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğrudur merak etme :) lakin soruyu soran hazırlayanları da derin bilgilerinden ötürü ayrı ayrı itina ile tebrik etmek lazım..

ewt dogru olmasi lazım bnde rölanti yaptım :D cok kekti sorular ne ince ayrıntılara calıstım gide gide neler sormuslar sasırdım baya direksiyonuda atlatıkmı yaza bomba gibi gireriz artık :queen:

bomba gibi girmeyelim derim ben.. öyle ya niyetimiz bi yerde patlamak olmamalı :)

Son düzenleme:

heh cevap rölanti doğru yapmışsın..

o değilde sınav toplam 5-6 dk. sürdü zaten sorular hep aynı ama tam 40 dk. ilkokul sırasında 187 cm. boyum ile oturmak zorunda kaldım..allahım nasıl sıkıldım varya..

heh cevap rölanti doğru yapmışsın..

o değilde sınav toplam 5-6 dk. sürdü zaten sorular hep aynı ama tam 40 dk. ilkokul sırasında 187 cm. boyum ile oturmak zorunda kaldım..allahım nasıl sıkıldım varya..

merak etme o ezyeti herkes çekti bir şekilde.. hepsi keyifle süreceğin günler için.. :)
40 dakika sert sırada durmuş çok mu belki yirmi yıl yumuşak selede durmak için?

evet 20 soruya 45 dakika zorunlu bekleme süresi vermek acayip bir sistem saçma sapan işler :cherry:

a.buji
b.endiksüyon bobini
c.konjektör
d.flaşör

endiksiyon bobini yanar dostum

Motosikleti
Honda Crf250L
bujinin bir kablosu çıkarsa motor nasıl çalışır?
a-sarsıntılı
b-sarsıntısız
c-düşük rolanti
d- yüksek rölanti

bu sorunın cevabı ne arkadaslar..ben bilmiyordum bunu salladım "sarsıntılı" dıye..

birde şıklarda kam mili, krank mili olan bir soru vardı..soruyu unuttum..hangisi silindirimsi hareket yapar mı diyodu, yuvarlak hareket yaparmı ne öle bişey diyordu unuttum..bunu da salladım kam mili dedim..

Son düzenleme:
bujinin bir kablosu çıkarsa motor nasıl çalışır?
a-sarsıntılı
b-sarsıntısız
c-düşük rolanti
d- yüksek rölanti

bu sorunın cevabı ne arkadaslar..ben bilmiyordum bunu salladım "sarsıntılı" dıye..

birde şıklarda kam mili, krank mili olan bir soru vardı..soruyu unuttum..hangisi silindirimsi hareket yapar mı diyodu, yuvarlak hareket yaparmı ne öle bişey diyordu unuttum..bunu da salladım kam mili dedim..
arkadaşın da dediği gibi sarsıntılı..
evet o diğer soruyu hatırlıyorum ben krank mili yaptım dı. ama doğurumu bilmiyorum...

arkadaşın da dediği gibi sarsıntılı..
evet o diğer soruyu hatırlıyorum ben krank mili yaptım dı. ama doğurumu bilmiyorum...

soru: pistonlardan aldığı doğrusal hareketi bişeyin yardımıyla dairesel harekete çeviren parça hangisidir?

işte soru böyleydi cevap krank mili galiba ben 100 alıcam :queen:

Son düzenleme:
Abartısız 5 dk'da bitirdim soruları ,soruyu okumadan şıklara cevabı yapıştırdım:) Beni vuramazsın:bounce:

5 dakika mı? ne yaptın sen yahu.. 3 dakika bile sürmemesi gerekliydi :)

inşallah nazrlık olmaz.. bazen yanıltıcı sorular çıkabiliyor. soruları okumadıysan bir tanesi gidebilir. 95 e düşebilirsin.. ki hiç istemem..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar