Sınava Gidiyorum....

Çok şükür o gün geldi çattı 1.30 saat sonra sınava gireceğim.. :) Şubattaki sınavı 10 gün daha erken doğmadığım için kaçırmıştım.. Bende hırs yaptım sağlık trafik motor yaladım yuttum :) Şimdi tek sorun ben bu sınava girince açıklanana kadar sabredemem çatlarım kesin.. Bi rahatlama huzur geldi artık ehliyet alıcam :D Denizli MT umarım yeriniz vardır ;)

abi bizde artık temmuz 21 de 17 olacaz ozaman a2 ye girecez ehliyet alınca aile meccbur motor alacak az kaldı temmuza :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler arkadaşlar, sınav çok basitti 20 motor sorusu vardı, hiç bilmeyen biri bile mantığıyla 14 soru yapar ve sınavı geçer:wiinkk:

Sınav güzel geçti büyük ihtimal aldım :) .. Ama bu sisteme bi kaç laf atmadan geçemicem.. Gittiğimde cep telefonunun yasak olduğunu söylediler oldukça doğal geldi bana kapatıp size vereyim dedim kabul etmediler gidip ordaki markete para karşılığı telefon emanet ettik bu birincisi.. ikincisi de ya bizim gözetmen salaktı yada sistem hatası yine, aday no yazıyordu kitapcığın üzerinde aday no nedir dedim, oraya aday no'nu yazcaksın dedi.. Tamamda aday no nedir dedim tekrar geldi eliyle işte buraya yazcaksın dedi, içimden gerizekalı aptal salak benzeri cümleleri kurmaya başladım.. Sonra herkez bu aday no nedir diye sorunca adam geldi kağıtta işte burda diye göstererek TC kimliğin olduğu yeri gösterdi.. neyse zil çaldı sınav başladı, adam geçti başıma hesap makinası getirmek yasak şu yasak bu yasak 5dk bişeler saydı kafamı şişirdi..ya sanki matematik testi çözücez hesap makinasını ben nereme monte edeyim töbe töbe... buda üçüncüsü..

bende girdim arkadaşlar,sonuçlar ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacakmış bilen var mı?

bende bugün girdim. banada denizli mtdde yer varddır inşş.

sorular basitti çok kasmadım zaten okulda da sınavlar vardı bu hafta.

önemli olan geçmek. o yüzden için rhat olsun kazanırsın. benim 20 dkda bitti.
45 dkk dolunca çıktım.

geçen sene b yi almıştım bugünde a2 için girdim sınava cevabını bilmediğim bi kaç soru vardı ama yinede 70 almam yeterli olduğu için yakında kavuşacağım ehliyetime ve tabi ki motoruma: )

sınava gıren arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun dıyorum ehlıyet alınca herşey bıtmiş sayılmıyor ehlıyetınız yokken bu sebepten dolayı bırazdaha dıkkatlı kullanılır ya ehlıyetı alıncada aynı dıkkatı yıne kendınızde sağlayın rehavete kapılmayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar