sınav yaklaşıyor...

arkadaşlar 5 temmuzda ehliyet sınavı var.. şimdiye kadar scooter lerle sınavlara girilebiliyordu. ancak yeni çıkan kanunla sınavlara vitesli motorlarla girrilecek. bendede suzuki an 125 scooter var. daha önce bir kez vitesli motor kullandım.. oda 2 sene oldu :mrgreen: bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.. yada motor kiralayabileceğim bi yer de olabilir.. teşekkürler...

Ben sızden bıroncekı donemde aldım ehlıyetımı bız 150 cc scooterla gırdık sınava.Bızden sonramı boyle bır degısıklık oldu ben hıc duymadım.Bence bı daha arastır.Cunku benım arkadasım A2 alıcak bu donem surucu kursu scooterla gıreceksın dedı son konusmamızda.

öncelikle başarılar diliyorum arkadaşım.bu aradada hoşgeldin.öle bir kanun çıktğını bilmiyorum.illa ki vitesli motorsiklet derseler o kursun sorunu bırakta onlar vitesli motorsiklet arasın...!

kardeş ben ehliyet alalı 2 sene oldu.o zmanda vitesli motor veriyolrdı.ben bile bi kaç arkadaşa orda öğrettim.hiç bişey yapamazsan yarım saat önce git alana.sana 5 dk içinde öğretirler.zaten fazla zorlamıyolar.

dün yazılı emir gelmiş kursa ordan gördüm bende.. ehliyet kursuna baştan derslere girmicem demiştim ücretide öle anlaştık:) bakalım napcaz:p

hoşbulduk.. ilginize teşekkür ederim arkadaşlar

Son düzenleme:
ehliyet sınavına scooter ile katılabiliniyormuymuş :silent: bizde kursun motorları vardı onlarla girmek mecburiydi vitesli motor neyse başarılar dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar