Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
butun motorseverlerin bası sagolsun ailesine sabır kendisine rahmet diliyorum cok uzucu bir durum kelimeler yetersiz kalır ya işte o durumlardan biri zor cok zor bir durum allah topragını bol etsin
Ülkemizde çok az yetişen cevvalleriden birini, aşkı-tutkusu gönül verdiği motosiklet uğruna kaybettik. Takip ettiğimiz kadarıyla, çok büyük başarılara imza atabilecek bir delikanlı idi. Çok gençti, artık sonsuza kadar genç kalacak hafızalarımızdaale:ale:
Kalnlarına sabır, başsağlığı dilerim. Yattığı yer cennet olsun.
Allah rahmet eylesin:salut: Sabah ilk kaza haberini gördüğümde de umarım iyileşir diye dua etmiştim ama malesef abimizi kaybetmişiz.Başımız sağolsun:salut::salut:
başımız sagolsun aılesıne rabbımden sabırlar dılıyorum ve motordan nefret edenlerın meshur lafını bu aralar cok daha fazla duyacagım bılıyorum ne alak dıyenler olacak ama etrafımda cok ksıı motor kullanmamamı ıstıyor