Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sinan Sofuoğlu Hastahane ve cenaze ilk görüntüleri
Motorsiklet kazalarından vefat eden biri için hiç bu kadar üzülmemiştim.İnanın içim yanıyor hala kendime gelemedim.Çok üzdün bizi Sinan abi biz nasıl yarış izleyipte zevk alalım şimdi.Mekanın cennet olsun.Gönüllerin şampiyonu oldun artık.
gercekten haberı aldıgımdan berı canım cok sıkkın.bugun haberlerı seyrettım annesının o haykırışları hala aklımda.kenan her ne kadar aglamasada yuzunde cektıgı acı ortada.allah sabırlık versın.
Allahım ya ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ya nasıl bir üzüntü ya Allah o anneye babaya sabır versin Kenan nasılda yıkılmış umarım kendini toparlaması uzun sürmez çünkü oda aynı riski taşıyor. Allah onun canına can katsın
çok üzüldüm ALLAH RAHMET Eylesin....EL FATİHA...RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA.
HAMD ÖVME VE ÖVÜLME ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHA MAHSUSTUR. O RAHMANDIR VE RAHİMDİR CEZA GÜNÜNÜN MALİKİDİR.RABBİMİZ ANÇAK SANA İNANIR VE YANLIZ SENDEN MEDET UMARIZ BİZE DOĞRU YOLU GÖSTER.KENDİLERİNE LÜTUF VE İHSANDA BULUNDUĞUN KİMSELERİN YOLUNA GAZABA UĞRAMIŞLARIN VE SAPMIŞLARIN YOLUNA DEĞİL.AMİN (Sen dualarımızı kabul eyle)