Sinan (Askon ) arkadaşıma araba çarpmış

geçen gün Sinan usta kendi semtinde çocuklarıyla beraber kendi işyerine gidiyormuş yaya olarak,ters şerittten ters sekilde gelen bir oto sinan arkadaşımıza çarpmak üzereymiş gören vatandaşlar bagırınca sinan O panikle çocukları ileri ittirmiş ama Lavuk oto sürücüsü sinanın ayagının üzerinden geçmiş.
ayak bileginde zedelenme ve morluklar varmış,evde istirahat ediyormuş.
Doktor 10 gün iş göremez raporu vermiş.Ayağımın üzerine basamıyorum dedi tel konuşmamızda.
kendisine çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun. Evlatlar insanın kendi canından değerlidir. Arkadaşımızda canı pahasına cocuklarını korumuş. Helal olsun:cat: O lavuğuda bulup memleketine karşı döndürüp.....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Gecmis olsun dileklerimi gonderiyorum.

Geçmiş olsun sinan kardeşimize.
Not:Başlığı biraz daha yumuşatmalısınız Allah korusun başlığı gören daha kötü bir şey zannediyor..

slm Dostlarım uzun zamandır yoğun iş temposundan motosıklet .nete uğrayamıyordum. Bazı konularda üzülerek söylüyorum sıkıcı hal almıştı sizlerde biliyorsunuz şimdi istirahatte olmam sebebi işe yaradı bol vaktim olacak evet tamer kardeşime ve sizlere ılginizden dolayı teşekkür ederım inşallah tez zamanda iyi olurum talihsiz bir kaza yaşadık sanırım motosıklet ile tehlikeleri öğrenırken yaya olarak tehlikeleri unutmuşuz ama bizlerde coğu zaman tersten giriyoruz motosıkletiz dıye kolayımıza geliyor emin olun sürücüden daha dikkatli olmamıza rahmen yinede daha dikkatli olmalı yada yapmamalıyız .Ayağımın üzerinden teker geçti daha kötüsü olabılırdı ve bu araç aksıne bır motosıklette olabılırdı .Aman dikkat edın arkadaşlar her uzvumuzun işlevi büyük kendinize dikkat edın ALLAHA emanet olun

Hocam başlığı görünce kalp atışlarım hızlandı yeni bir arkadaşıımızı kaybettik bir yenisine hazır değilim.

Sinan beyede acil şifalar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar