doğum günün kutlu olsun canım abim seni burdan oraya kadar öpüyorum
Nice sağlıklı mutlu yıllara Sinan abi...
Her şey gönlünce olsun...
Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllara Sinan abi
Doğum günün kutlu olsun,
Sinan,
Nice mutlu yıllar dilerim,
Samet abi, bıyıklı bıyıksız her türlü..... Seviyom. Seni
Dogum günün Kutlu olsun Sinan cim
:rendeer: :rendeer: :rendeer:
iyiki varsin..
Nice yaşlara...
Doğum günün kutlu olsun.... :rendeer:
Nice mutlu yaşlara![]()
nice senelere mutlu huzurlu bir yıl olsun senin için :rendeer:
Sağolasin Mehmetçiğim,
Bu arada Motor almışsın,
Yeni farkettim kusura bakma
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :rendeer:
teşekkürler Sinan..her ne kadar bazıları kıskansa da....:joker:Yemin ediyorum o kadar yoğun uğraşlar içindeyim ki kendi doğum günümü bile unutmuştum,
Eskiden GSM operatörleri mesaj atardi, ne hikmetse onlardan da mesaj gelmedi,
Neyse ki sizler gibi bana kendimi hatirlatan değerli dostlarim var.
İhtiyarladim mi bilemem ama, Cahit Sıtkı Tarancı'nın tabiriyle Yaş yolun yarisi oldu![]()
Başta Samet abi olmak üzere, Doğum günümü kutlayan bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum. :rendeer:
Bu arada Samet abi ;
Her ne kadar o bıyıklarla halk pazarlarında elinde makbuzla dolaşan zabıta ekipleri gibi görünsende, bıyık sana yakışıyor![]()
Allah yazdıysa bozsun abi..aman haa....:salut:Sevgili Sinan doğum günün kutlu olsun.....
Asıl İHTİYAR benim Samet araya kaynak yapıyor, :queen::queen::queen:
Heeey Samet, sakın dünyaya kazık kakacağını sanma!!!!!!!!!!!!!!!
Erkek adamın prostat muayenesinden kaçışı yok bilesin :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
pişmaniyeyi nasıl seversin tombi???:rendeer:nice yıllara sinan kardeş..:rendeer:
samet pişmaniye olmuş haberiniz yok..:mrgreen:
ne demek istediğini anlamadım ama iyi bişey dediğini sanıyorum kanka...:queen:tabiri caizsse ömürden bir yılı daha törpülemiş olmana pek sevinemiyorumama daha sonrası için temennim sağlık sıhhattir , daha nice yıllara hep birlikte diyorum sinan üstadım , kaç oldun 21 mi ? :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
ulem tombiş sende bize pişmaniye görmesek adamı pişmaniye diye yutturcan :cherry: laf süleme kankama , pişmaniye filan !!!! teessüm yaparım, labut gibin adama pişmaniye diyonya helal olsun :cherry:![]()
Doğum günün kutlu olsun,
Sinan,
Nice mutlu yıllar dilerim,
Samet abi, bıyıklı bıyıksız her türlü..... Seviyom. Seni
Sinan'ım nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler![]()
Yemin ediyorum o kadar yoğun uğraşlar içindeyim ki kendi doğum günümü bile unutmuştum,
Eskiden GSM operatörleri mesaj atardi, ne hikmetse onlardan da mesaj gelmedi,
Neyse ki sizler gibi bana kendimi hatirlatan değerli dostlarim var.
İhtiyarladim mi bilemem ama, Cahit Sıtkı Tarancı'nın tabiriyle Yaş yolun yarisi oldu![]()
Başta Samet abi olmak üzere, Doğum günümü kutlayan bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum. :rendeer:
Bu arada Samet abi ;
Her ne kadar o bıyıklarla halk pazarlarında elinde makbuzla dolaşan zabıta ekipleri gibi görünsende, bıyık sana yakışıyor![]()
Eyvallah Erdem'im
Sen nerelerdesin? gözükmüyorsun.