similatör yada similasyon her neyse işte :)

Öncelikle iyi forumlar dilerim. uzun süredir bakıyorum ama bulamıyorum. gerçeğe yakın olan similasyon yada similatör adı ne çözemediğim tarzda motor oyunu arıyorum. bildiğiniz yada bizzat oynadığınız bu tarzda oyun var mı? adamlar yapmış be! harbiden gerçek gibi demek istiyorum. bu gerçeklik görüntü olarak falan değil ama. motorun kullanımı falan. şimdiden teşekkür ederim :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harbiden gerçektir :)
Gerçek olmayan tek şey ; trafikte sadece bir can hakkiniz var! :)

Sbk falan yalan da, esas motogp 08 oynamak her yiğidin harcı değildir. Simulasyon modunda loslail de 1:48:18 atarsan gel seni öpücem :mrgreen: Rossinin gerçek turu 1:47 mi ne düşün nasıl kasıyorum :mrgreen:

Yahu SBK yı oynayamıyorum,ne kadar zor,ilk virajda yerdeğim.Senelerce similasyon uçak uçurdum,kamyon başında direksiyon salladım:D,gemi kullandım,araba kullandım ama sbk da motosiklet süremiyorum,ilk virajda yerdeyim:D

peki SBK nın en çok hangisini önerirsiniz? 08-09 falan varmış :D bunuda neden soruyorum en son çıkan her zaman en iyi olamayabiliyor :)

bu işler simülasyonla olacaksa bende hafta bir flight simulator ile uçakla dünyayı turluyom.gidip thy'den pilotluğa başvurayım :cherry:

bu işler simülasyonla olacaksa bende hafta bir flight simulator ile uçakla dünyayı turluyom.gidip thy'den pilotluğa başvurayım :cherry:

Kokpit kiti tarzı şeyler satılıyo ve eğer tam simulasyon modunda oynuyosan gerçekten pilotluğa başvurabilirsin, eğitimi zaten onunla veriyolar :mrgreen:

Valla ben o FSIM'de 1998'den beri çok gezdim, bütün sürümlerinini kullandım, FS98, FS2004, FSX orjinal cd/dvd leri mevcut. ama pilot falan olamadım, büyük küçük her türlü uçağı da kullanırım, helikopter bile kullanırım. Google earth çıktığından beri flight simulator gözümden düştü, hem uçak uçurmaktan bıktım hem 1000 kat yüksek çözünürlüklüsü Google earth varken oyunu kim ne yapsın.

Kokpit kiti tarzı şeyler satılıyo ve eğer tam simulasyon modunda oynuyosan gerçekten pilotluğa başvurabilirsin, eğitimi zaten onunla veriyolar :mrgreen:
öyle hobiden çok 150bin tl m olsaydı cidden başlıcaktım bi ara ama ailem sağolsun o kadar parayı riske atmadılar.gerçekte uçak kullanamıyosak motor kullanıyoz,ikiside uçmuyomu sonuçta :)

yalnız benim kendimi motor konusunda geliştirmek gibi yada gerçekten kullanıyomuş gibi hissetmek gibi bi amacım gayem yok ki. boş boş adam öldürmektense kalitesi yüksek bir oyun oynayıp motorlarla zaman geçirmenin peşindeyim. söylediklerimi nasıl buraya çektiniz anlayamadım ::123434::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar