Şimdiye Kadar Başıma Gelenler - Tek nefeste okutma garantisi

Motosikleti
BWS 100
Adam tek nefes diyince akıcılıktan tek nefes olacağız sandım.
Meğerse noktalama işareti koymamış. O yüzden tek nefes okunacak.
(okumadım. Okuyacağım)

YAhu Allah Muhammed aşkına şu paragraf nedir, nokta virgül nedir öğrenip öyle yazalım ya. Vallahi okuyasım gelmedi, bakınca o kadar kötü gözüküyor ki insanın okuyası gelmiyor yemin ediyorum..

Okumaya çalıştım ama okunmuyor ki ! Nokta, virgül, büyük harf, satırbaşı vs yok. Bir kelime anlamadım. Kelimeler birbirine giriyor. Sorsan lise bitirmiştir ama ilkokul 2. sınıftaki kızım daha iyi yazıyor.

Super Moderator
Konuyu düzenleyeyim dedim, ilk 1-2-3 satırı çevremdeki insanlardan destek alarak tamamladım da, kardeşim düzenlemek için bile anlamak lazim yahu.

Bu nedir, Senin hiç mi okulda Türkçe/Edebiyat öğretmenin olmadı, yazım kuralı, devrik cümle, özne, nesne,yüklem,sıfat bla bla bla vs.?

Bi gözden geçirin şu yazıyı, editleyin ben mesajı kaydırırım. Okurken stres oldum, düzenlemekten vazgeçtik yahu, yapmayın bunu bu insanlara lütfen :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
zaten yeterince zor sartlar altında neler cekmis bi darbe de forumdan yedi adam imla kuralları falan lafımı olur tek nefeste okudum aksiyon gerilim dram dalında 3 oscar diyorum

Moderatör
Bir an boğuluyorum sandım. Sağ üst köşedeki x işaretine bastım da solunum yollarım açıldı birden :p

.......,,,,,,,!!!;;;::: '''"""

Yukarıdaki işaretleri gerekli yerlere serpiştirerek beni garantiden yararlandırmanı talep ediyorum.

Fazla dayanamadım polisin size cezayı kitlediği yere kadar okuyabildim

Noktalama işaretleri, akıcı ve anlaşılır yazma gibi konularda biraz daha hassas olsakda okuyucunun gözleri ve beyni s.kilmese

Turkce ogretmeninin kulaklarini esek yalasin yaa. Git bi abdest al. Tovbe namazi kil. Cami cemaatiyle tanis ol. Gerisi duzelecek ins.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

Ozet: mahalledeki motor ustasi murat.adam ceyar cikti resmen

Tek nefeste okuYAMAdı!

Konu başlığı gibi aynen tek nefes olmuş. 3'üncü cümlede küfür edip bıraktım. Biraz açıp kitap okumanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar