Şimdi Sıra Bizde! Aziz şehitlerimiz için 16 Haziran 2007 Cumartesi Toplanıyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orda olmaktan gurur duyarım..

Arkadaslar,

Tum izinler alinmistir. Anadolu yakasında da Emniyet mensupları korteje onderlik edeceklerdir. Ayni sekilde Besiktas - Dolmabahce den de Yunuslar korteje katılacaklardır.
emniyetten gerekli izinler alinmistir.

Bizler bize yakısan sekilde davrandigimiz surece hicbir problem olmayacaktir. Aramiza, icimize provakatorler almadigimiz surece hicbir problem yok.

C.tesi gorusmek uzere

Bu anlamlı güne ucundan bizimde katkımız olursa ne mutlu bize.+1

Arkadaslar,

Tum izinler alinmistir. Anadolu yakasında da Emniyet mensupları korteje onderlik edeceklerdir. Ayni sekilde Besiktas - Dolmabahce den de Yunuslar korteje katılacaklardır.
emniyetten gerekli izinler alinmistir.

Bizler bize yakısan sekilde davrandigimiz surece hicbir problem olmayacaktir. Aramiza, icimize provakatorler almadigimiz surece hicbir problem yok.

C.tesi gorusmek uzere

detaylı bilgi için teşekkürler arkadaşım...inşallah o gün biz motor severlere yakışacak şekilde taksimde sesimizi tüm türkiyeye duyururuz...

Başlığı baştan sona okuyunca dikkatimi çekti, etkinlik Pazar günü olsaymış gelemeyenelerin çoğu gelecekmiş, Cumartesi ben dahil bir çok kişi çalışıyor ne yazık ki...:pale: Çok daha kalabalık olunabilecekmiş yani Pazar olsa.

Süper Moderatör (BBRR)
Vurulmuş tertemiz alnından yatıyor
Bir hilal uğruna ya rab ne güneşler batıyor.

nasıl gelirim diye bir baya düşündüm ama gelemiyom ... katılanları tek tek alnından öperim ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam söyleyin....

Şehitlerin hepsi orada sizinle olacaklar.

Eminim....

canakkale.jpg

Super Moderator
arkadaşlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkürler :rendeer:

arkadaşlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkürler :rendeer:

Teşekkür ne demek Alper kardeş.Gelemeyen arkadaşlarımız zaten üzgünler dahada üzerlerine gidiyomuş gibi olmasın ama orada olmamızı görev adlederim. Tüm MT'yide temsil edeceğimizi düşünüyorum.

şehitler ölmez vatan bölünmez arkadaşlar efet şimdi herkes göstersin kendini eglenceymiş piknikmiş herkes koşa koşa gidiyor böyle günde de gösterim motorcu ailesi olarak kendimiz.

bende gelicem ama birisi beni artçı olarak alır mı?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Biz de geliyoruz buraki77+1. İstanbulda olan tüm motor severler motorlarınıza atlayınız ve bu korteje katılınız. LÜTFEN.

MT de hergün en az 1000 kişi online bunların 1/3 ü istanbulda ise 333 kişi yapar. nerede bu arkadaşlar? TOPLAM 20 motor mu?:farao:

Üniversite sınavına katılacak motorlu arkadaşlara da moral olur.

işinizi gücünüz bırakın bir gün izin alın ve gelin bütür motorcu ailesi

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
mutlaka ordayım benide yazın listeye

çokgüzel bir organizasyon benide ekleyin hepberaber şehitlerimizi analım:rendeer:

Benide ekleyin lütfen saat 13:00 de Suadiyede olucam.

Orada bulunmak görev.Arkadaşlar buyrun lütfen.Ben Müdürümle kavga yapıp gelicem.Bu günler önemli günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar