şimdi ben bu adama şerefsiz demelimiyim!

AZevvel sahibinden.coma girdim favorilerimi gezerken şimdi almış olduğum motorun ilanını gordum tekrar bi bakim dedim
bir girdim oda ne!
adam bana original anahtarları yok demişti kopya anahtar verdi bildiğiniz demir!
ve motorun uzerindeki anahtar original!
resimlerini çekip koymuş ama anahtarları bana vermedi
iki ay oldu motoru alalı
artı birde sağ sinyaller beyazmış motor bana geldiğinde sinyaller sarıydı.
hadi sinyali geçtim bu anahtar olayında arkadaşlar canım sıkkındı ztn.
biri gelip çalacağından fln deil biyerde okumuştum adamın tekide motoru satarken anahtarını vermedim saklayacağım diyrodu.
arayayımmı ben şimdi bunu aynen bunu boyle suratına vurup anahtarlarımı isteyeyimmi?

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Direk iste... Böyle saçmalık olmaz.

kardeş bence bunları zamanında soylemelıydın . dedıgın gıbı sınyallerı gec orda beyaz sınyal vardı neden sarı sınyallı verdın demek sacmalık olur ama anahtar ıcın arayabılırsın ona bısey dıyemıcem

İlana bakılmıyor. Bence sen kendine motosiklet kilidi al. Ne olur,Ne olmaz. Tedbir almak lazım.

arkadaşlar ilan satılmış olarak gozukuo ama ben aşağıya doğru ınınce ılanın herşeyi ogzukuo. resim ekleyeyim yapabilirsem çalınır edilir yada sinyal derdim yok ama yalan soylemesi ustelik ikitane original anahtar vary
!

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Belki resmi çektikten sonra orjinal anahtari kaybedip yerine yenisini çıkartmıştır?
Buda olabilir.
Sonuçta 9 aylık ilan.

10651.jpg

3 adet sahte anahtar verdi.. hatta bir tanesini verdi sonra ben diğer anahtarlar nerde diye bastırmaya başlayınca originalleri yok efendim, size diğer ikisini ancak pazartesi yollarım dedi sonra yollamadı 2 kez aradım onun ustune yolladı!

Belki resmi çektikten sonra orjinal anahtari kaybedip yerine yenisini çıkartmıştır?
Buda olabilir.
Sonuçta 9 aylık ilan.

Aynen öyle.

İlan tarihi : 30 Kasım 2010

En iyi ihtimalle fotoğraflar 9 aylık. Ama belki de fotoğrafları belki de aylar aylar öncesinde çekti ve ilana koydu. Birine şerefsiz gibi ithamlarda bulunmadan önce bir aklı selim düşünmekte fayda var. anahtarları bu süreç içerisinde kaybetmiş olma ihtimalini de düşünmek lazım.

hocam boyle birşey varsa bunu ilanda belirtecek...
bak oraya bir sorunu yok yazmışta gittik başına debriyaj balataları tekerler komple değişecek dedi.bunlarada bişe demedik.
adam neyse odur üçüne beşine bakmam motor alırken ama insanlığa bakarım.

E siz motoru almaya gidince neden sarı bunlar ve ilanda anahtar vardı niye yok diye sormadınız mı? belli ki adam eski fotoğrafları koymuş ama siz gidip beğenip görüp almışsınız bu durumda adama bi şey söyleyemezsiniz.

ilanı gorur gormez aradık hemen gittik baktık aldık olay budur. sizde kendi başınıza gelse boylemi diyeceksiniz yani siz sormadan solemesi gerekmezmi...
yanımdaki arkadaş anlamasıydı teferruatları solemicekti bile belkide

En azından bir orijinal anahtarı olmayan motoru asla almam. Bir anahtar kaybedilir, şanssızlıktır. İki anahtarı da kaybeden adam motorunu önemsemiyor demektir benim gözümde.

iyide sen bile bile almışsın. Madem öyle almasaydın. Aynen arkadaşların dediği gibi resimlerde eski olabilir.
Kimse yoğurdum ekşi demez, gidersin bakarsın kafana uyarsa alırsın uymazsa almazsın.
sen bile bile lades demişsin. ama okadarda can sıkıcak bi durumda yok. Allah kaza bela vermesin gerisini boşver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar