Sim Kart Modemi (Modülü) Kullanan ? Bilen ?

Katılım
14 Eyl 2013
Mesajlar
607
Bimcell konusu açılmış, konunun içinde bu soru kaybolabilir diye, bu konuyu açtım. Şimdi bi bimcell hat alsak bunu pc ye nasıl bağlarız, internetini kullanmak için vs.
 
Katılım
25 Eyl 2016
Mesajlar
106
Vodafone'un Cepte Wi-Fi diye bir cihazı var. Alet wireless modem olarak iş görüyor. 10 cihaza kadar rahatlıkla bağlanıyor. Sadece cihaz olarak satılıyor mu emin değilim ama bir araştır. Ben 3 yıldır kullanıyorum Vodafone hat ile, epey memnunum. Turkcell ve Türk Telekom da benzer cihazları sunuyordur ama kullanmadığım için yorum yapmayayım.

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/cepte-wifi.php
 
Katılım
15 Ağu 2015
Mesajlar
1,676
Adam eve net bağlamayıp ucuza kaçmak istemiş bimcele kadar düşmüş, biri gelmiş link atıyor şu ürün var diye, fiyatı 500 TL :) vınn tarzı bi ürün vardı hocam daha önce kullanıyordum kaybettim, elimde vodafone vınn var ama Avea takıyorum olmuyor, banada lazım, eve net bağlatamıyorum portlar dolu diye, gidip vınnlı hat alsam 4-5 GB 40-50 TL istiyorlar aylık.. O yüzden bi hat alacam aylık 15 GB net paketi yaptırıp kullanıcam
 
Katılım
14 Eyl 2013
Mesajlar
607
USB ile bağlanıyorum nete zaten, extra olarak bimcell hat ile ucuz internet kullanmak istiyorum, telefonun boşa çıkmasını istiyorum yani. Tvs01 anlamış olayı :)
telefon gibi pahalı olmayacak, usb ile takılacak pc ye veya bluetooth ile sadece hattın netini kullandırabilecek birşey.

Yoksa böyle ucuz yollu bir cihaz, yatırımcı varsa düşünsün :mrgreen:
 
Katılım
12 Şub 2017
Mesajlar
4,124
3g modemlerden al.. Olmadı telefonun internet paylaşımını aç .. :cat:
 
Katılım
5 Eyl 2016
Mesajlar
210
Sizin dediğinizin tam tersini yapmıştım vınn'ım data sim kartını telefona takıp kullanmıştım sadece bikaç ayar gerekiyor eğer modem almayacaksanız sadece data kart alıp telefon ve usb kablo ile bağlanabilirsiniz :)
 
Katılım
14 Eyl 2013
Mesajlar
607
Sizin dediğinizin tam tersini yapmıştım vınn'ım data sim kartını telefona takıp kullanmıştım sadece bikaç ayar gerekiyor eğer modem almayacaksanız sadece data kart alıp telefon ve usb kablo ile bağlanabilirsiniz :)
bu data kartı kimden alıcaz tarifeleri ucuz mu, eski telefonlara takılır mı ? data karta baktım da fazla yaygın birşey değil sanırım. aramaya kapalı, yükle kullan şeklinde net-sim kartı sanırım
 
Katılım
15 Ağu 2015
Mesajlar
1,676
Data kart dediğiniz ne hocam, vının içindeki aramaya kapalı olan kart değilmi. Zaten onun paket fiyatları uçuk diye normal sim kart kullanalım diyoruz ya, sizin söylediğiniz hiçbir işe yaramıyor..
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst