silvery black ER 5 im

yahu şerit de güzel olmuş ben herbişeyini beğendim :) çok güzel maşallah

teşekkür ettim Afyonlu arkadaşım + 2 oldu begenenler şeritleri ama yakın zamanda gri renk düşünüyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 ----------

Hayırlı olsun.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

teşekkür ederim ,Amin.cümle motosiklet camiasına kazasız,belasız sürüşler dilerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ----------

Hayırlı olsun tamer abi çok şık duruyor Er5 Hayırlı günlerde güle güle kullanman dileğiyle.

teşekkürler berk,iyi niyetler için'de teşekkürler,çay borcum olsun :p

Sana bi çay potu borcum olsun :queen: bu atarafa geçersen haber et çay termosun eksiktir nede olsa motorcunun olmazssa olmazı :p

Son düzenleme:
TVS'den sonra alışmakta güçlük çektiniz mi, motor ağırlığı olsun gücü olsun.. cbr125'ten sonra bu tür bir motor düşünüyorumda. 250cc hyosung almayı düşünüyordum ama fiyata bakınca üzerine birazdaha koyup sizdeki gibi temiz bir ER 5 neden olmasın diyorum kendime :)

senel önce yaş 18 ken 500 cc motosikletim vardı honda 500.ara sıra degişik tarzda motosikletlet kullandım 1000 rr dahil.önemli olan denge meselesi,ayak kaslarının sağlam olması.üzerine oturdummu sizden keyiflisi yok :p 250 cc de geçiş motoru.dediğin gibi üzerine az ekleyince 500 cc motosiklete binmiş olursun ve zevki bir başka güzel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------

Sana bi çay potu borcum olsun :queen: bu atarafa geçersen haber et çay termosun eksiktir :p

valla kardeş şu sıcak yaz günlerinde akşamları aranan şey,hanım soruyor bizim termos ne oldu diye.sana zahmet bir ara ugur'un oraya bırakırsan ben ordan alırım termosu.

dostum hayırlı olsun, kazasız belasız binesin:))

2 yıl bindim fan man yağ yakma bilmem ney gibi saçma sapan problemler hiç ama hiç yaşamadım.geneldede şehir içi bindim, abartısız bakkala dahi er5 le gittim, araba hiç almadım, semt pazarına, pikniğe,denize anlayacağın her yere motorumla giderdim, adana mt den tüm arkadaşlar bilir
oturuşu racinge benzer, üzerine çok rahat yatarsın, uzun mesafede yorabilir, arka fren kampana olması hiç zorluk yaşatmadı, ayna görüş açısı dar bu kötü yanı, koltuk eyim açısından dolayı artçı rahat oturamıyor.

ama çok keyifli ve agresif bir makina:cat:

tekrar hayırlı olsun

teşekkür ederim. bu tarz naked motosiklet seçmemdeki amaç sadece artçı için rahat olmasıydı.ama sel aşagı dogru megilli oldugundan şu an için biraz sıkıntı yaratıyor,onun çözümüde topcase takmak.o zaman artçı hiç yoktan arkasında bir dayanak oldugunun farkına varır ve öne dogru abanmaktan vaz geçer.
ön ve arka lastikleri değiştirdim motosikletin yola basması ve frenaj çok düzeldi.bu gün yağ ve yağ filtresini değiştirdim çalışması,sesi ve vites geçişleri ileri derecede fark etti.castrol Power 1 4 T 15w/40 yağ kullandım.4 lt 65 TL yağ filtresi 5 TL.
bir ara karbiratör senkron ayarına baktırmayı düşünüyorum ama ilk önce bujileri iridyum buji ile degiştirmem gerekiyor ayar daha sonra.bakalım yakıtta ve çekişte ne gibi degişiklikler olucak.

hayırlı uğurlu olsun soran oldu ise affola şerit led ler ne renk yanıyo bide yanık halinin fotolarını atarsan güzel olur

hayırlı uğurlu olsun soran oldu ise affola şerit led ler ne renk yanıyo bide yanık halinin fotolarını atarsan güzel olur

teşekkür ederim arkadaşım.şerit ledler kırmızı yanıyor.fren anında arkadan çok dikkat çekiyor ve gece karanlıgında görselliği artırıyor.İstanbul kadıköy selanik pasajında mt si 18,75 krş silikonlu olanı,16.75 krş silikonsuz olanı.Ama Eminönü Karaköy'de silikonlu olanın mt si 8.75 krş,silikonsuz olanın mt si 6.75 krş,buyrun aradaki fiyat farkına.ikiside para kazanıyor.fotolarını bir ara çekip atarım.göstergedeki ledler mavi renk silikonsuz olanından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar