Sılverwıng yenı kasa 2011 !!!

Herkese Selam;

Honda silverwing almaya niyetlendiğim şu günlerde honda bayiisinden aldığım duyum şu şekilde oldu;

Şu anda hali hazırdaki kasa abs600 (17.950 TL) hiç bir bayiide yok, fuarı bekliyoruz.... Fuarda ya aynı kasa aynı fiyattan gelecek, yada yeni kasa gelecek ki onun fiyatı eskisinden yüksek olacak.... Bizde şu an ne olacağını bilmiyoruz fuarı bekliyoruz...

Honda global sitesinde ve farklı sitelerde araştırdım ancak yeni kasa ile ilgili hiç bir bilgi yok.
Bu konuda duyum alan yada bilgisi olan varsa, paylaşırsanız sevinirim....

İyi sürüşler...

Suzuki nin sitesine yeni model eklenmiş,

http://motosiklet.suzuki.com.tr/Motosiklet/Scooter/Uh200-Burgman/18/Scooter-Uh200-Burgman

Henüz çok detaylı bilgi konulmamış olsada fiyat belli => 5350 EURO

Uploaded with ImageShack.us

Silindir: 1
Deplasman: 200 cc
Soğutma: Sıvı
Marş: E
Performans: 18:36 hp (13.5 kW) / 8000 rpm
Tork: 1.73 kgm (17 Nm) / 6000 rpm
Dişli: AV
Frenler: DD
Fren büyüklüğü: 240-240 mm
Önlemler tekerlekler (ön / arka).: 13''/ 12''
Emisyon standardı: Euro 3
Ağırlık: 149 kg
Uzunluk: 2055 mm
Genişliği: 740 mm
Yükseklik: 735 mm
Yakıt tankı kapasitesi: 11 lt

İşcilik ve malzeme kalitesinin mükemmel olduğu resimlerden çokta güzel anlaşılıyor.

Bi inceleyin isterseniz,

Kolay gelsin,

Syglr

uzay mekii gibi olmuş :)) teşekkürler, ancak honda silverwing ile ilgili bilgi varmı kiii ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bunun 400'lüğünden bi haber var mı?Yeni kasa falan çıkacak mı?Kaç parya gelir tahminen.

senin bildiğin dürümcü skuterinden değil, "maxiscooter" o 18.000 tl olan, dünya turuna çıkan var o motorla

harbimi söylüyosun ?
bende direk kebap salonlarına satılıyo zannediyodum bu alet
demekki onun için 18.000 tl imiş dünya turuna da çıkılılabiliyomuş

yürüyerekte dünya turu yapan var
alma nıyetın varsa 18000tl ni heba etme :bounce:

honda nın resmi siteside yeni kasanın 1 adet resmi var fuar başlığı altında görebilirsiniz sitede

evet swt 600. silver wingin devamı. güzel motor ama şahsi fikrim o parayı scootıra vermem. motor kullanmanın zevki vites değiştirmekte. şehir içi terlik niyetine güzel bi icat onun için de today var lokum gibi.

herkese cevabı için teşekkürler... fuarda sw-t600 yeni kasa.... 400 lük yok şimdilik...

18.000 TL scooter a verilirmi diyen arkadaşlara...... herkes neye ne vermek istiyorsa onu versin !!
bu bir tercih meselesi, motosiklet metropol şehirlerde alternatif hızlı ulaşım aracı olmasının yanı sıra bir hayat biçimidir... enduro, cross, race, naked, supersport vsss.... ne için kullanacağınız ondan ne beklediğiniz ve sonunda size ne verdiği önemlidir motosikletin....

ben endurodaki vites atıştaki zincir geçiş sesine hastayım ama bu trafikte vites beni yorar başkasını yormaz....

18.000 tl ye arabada alınır bu mantıkla bakarsan "rocknrolla" !!!

goldwingde 59.500 tl o paraya evde alınır....

sw-t600 honda yapmış harikada olmuş 18.000 de fiyat koymuş alır parayı...

scooter diye aşaladığınız motor, 600cc, 51 beygir, 7.5 sn.de 100 km hıza ulaşıyor, abs, uzun keyifli yol sürüşü ve daha fazlası.... evet tam 18.000 verdim ve aldım !!!

herkese kazasız sürüşler dilerim....

bu motor cekiştirme kavgalarından hiç bişey anlamıyorum ya :) ona o verılmez buna bu verılmez :) arkadaslar hayır anlamıyorum ki bu kavgayı yapanlar, ortakda,ceplerınden para birleştırıpmi alıyolar? kim ne alıyosa alır komık komık konusmalar...bide bi ispat cabalarına gırıyolar ıyıce komık oluyo...hangı konuyu okusak karsımıza cıkıyolar...

Benim görüşüm skuteri küçümsemek deildi zaten
18 bin de verirsin 28 binde para da senin keyif de

Benim sitemim verginin de vergisini alan devlet babaya idi :pr:
sesimizi duydular galiba ufak bi indirim oldu, devamı da gelir umarım

Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanman dileğimle :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar