SİLVERWİNG 600 ABS

Merhabalar ben 2 gün öncesine kadar HONDA SİLVERWİNG 600 sahibi oldum
daha önce VESPA kullanıcısıydım silver mükemmel bir makina sorunsuz hatasız
tek kafama takılan konusu genelde şehir içinde bineceğim için yakıt konusu beni düşündürüyor bunu en aza indirmek için sizin fikirlerinizi bekliyorum.. İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR

hacı abi 600 lük maki alıp :) benzn mi düşüneceksin.
Az yaksın dersen düz mantıkla düşük cc li az yakan az giden bir makine almalısınız.

Ben Fizy'nin farından şikayet etmiştim, geceleri şehirlerarası yolu aydınlatmıyor diye.
Bana acı gerçeği söylemişti (Fizy şehir içi motoru) diye... :) yaaaaa.

Yapılacak pek birşey yok. İkinci motor olarak 2000 liraya sıfır çin işi bir cup düşünebilirsin. Böylece çok kısa mesafelerde silverwingi yıpratmamış olursun. Masrafın her şekilde düşer.

Sw 600 abs 4 yıldır kullanıyorum, makina ya diyecek yok fakat ağırlıklı şehir içi ise pek uygun değil kilo olarak, oldukça fazla, yakıt min 6 litre basarsan 7-8 litre.. Forza aldım bunu artık satayım diye fakat kıyamadım.. Hala duruyor..

Ben de 2 ci el 600 luk 12.400 km de 1 motor aldım ..tamircime komple bakımını hatta idare eder dediği bütün parçaları da yenileriyle değiştirttim ..hayırlısıyla yarın teslim alacağım.tamircim alacağın en iyi motoru almışsın dedi..hadi hayırlısı artık diyelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar