Şehir içinde pek kullanmam, ama uzun yolda tadı çıkar :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------
480w'a ne gerek var anlamış değilim. Hele bir de 480 x 2'den bahsediyorsan vay halimize

Motorunda 50w çıkışlı amfi kullanmışsın, o amfi verse verse gerçekte 30w ancak verir. Bu kadar büyük hoparlörler kullanıp motorun orjinalliğini bozmak da bence gereksiz. Ben metin abinin paylaştığına benzer kolonlar kullancağım. Onun kolonların tanesi 15w ve motosiklet için özel tasarlanmış.
Ben de 100 x 2 pioneer kullanacağım. Sürüş sırasında hiç zorlanmadan kontrol edebileceğim şekilde bir sistem tasarladım. Amaç ilgi çekmek değil, hem zevk alabileceğim hem de motorun değerini artıracak çok akıllıca düşünülmüş, motorun orjinalliğine hiç dokunmadan ve motorda kalabalığa yol açmadan güzel ve şık bir sistem tasarlamak.
Senin yaptığın gibi kontak açılınca devreye giren, aynı zamanda da bir switch ile ses kaynağına giden elektriği kesip şehir içi turlarda susturabileceğim bir sistem olacak.
Şu işlerden anlayan birini bulabilirsem haftasonu yarım saatte montajı tamamlayıp fotoları paylaşacağım. İşten anlayan arkadaşlar varsa malzemeleri alıp gelebilirim, hem tanışmış oluruz hem de zevkle deneriz, duyurulur