Silikon çektim Hız arttı

Eskiden motorumun sesi artınca hızı daha fazla arttırmadan gidiyordum. En nihayet farkettim ki o hızda benim plaka tenekesi zıngırdıyormuş meğer. Plakayı alttan destekledim, destekle plaka tenekesi arasına da silikon sıktım. Böylece işime daha hızlı gidip geliyorum, motorumun (100cc) üst hız sınırı arttı :)
Hepinize öneririm. Çok sessiz olacak olursa yine de çok hızlı kullanmayın derim!

Ozaman sana hayırlı işler. Varsa motorda daha başka gevşek yerler oralarada bak. :)

ilginç bi başlık :)
girmeden önce düşündüm slikon çekince nası hızlanır die :p
Neyse sorununun çözüldüğüne sevindim kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim :rendeer:

Benim plakanın civatalardan biri düşmüştü.Baya tenekeye biniyomuşum gibi his veriyodu.Seni gayet net anlıyorum.Geçmiş olsun.

Güzel olmuş. Geri dönüşebilir bir çözüm isterseniz çift tarafı yapışkanlı bantlar var, koçtaş'ta filean satılır, onlar da işi görüyor.

GKN

Güzel olmuş. Geri dönüşebilir bir çözüm isterseniz çift tarafı yapışkanlı bantlar var, koçtaş'ta filean satılır, onlar da işi görüyor.

abi yok bant kullanmasın
silşikon 3-5 beygir koymuş hızlanmış adam:mrgreen:
şindi bant çeker 10 hp:bounce:
allah korusun
yok arkadaş hızı kontrol eder ama motorun şasesi çekemez die şeyettim:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen::queen::queen:Bende dün makinaya reflektör çektim tek teker yapıyo ister inanın ister inanmayın:queen::queen::queen:

Dr_hook gelen sesten motorun devrini tamamladığını zannediyormuş. Bu durumda gayet normal ama çoğu kişi gevşek bir yerin olduğunu anlar.... :) Ses kesilince daha çok basmış ve hız artmış... Geyik konusuna dönmüş bura... :)
Bende motorun gazını çevirince hızlanıyor... :queen:

çin malı motorların basılarının kaportaları ayrılcak gibi bende o araları silikonladın sandım :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gerksiz kapakları vidaları sök... Deponu tam doldurma.... Lastiklerin havalarını düşür..Ağırlık bayağı azalsın...%50 artar çekişin...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zohahahahahahaa hey allahım bende ne oldu dedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar