pizzacı musti benim mekanım, italyan stili herşeyde varımdır Espresso buna dahil
Neyse Gse dönelim. Benim hiçbir GSci tabiki aşalıyamaz sonuçta aşalamaya teşebbüs dahi edemezler sadece kolumdaki gündelik saat bile 2 tane GS alır görünce aten ağızlarını dahi açamıyorlar.
Gsi neden sevmiyorum? Çok basit Gsden önce bir tasarım dili vardı dünyada motorlar gerçektende özenle tasarlanırdı göze ve ruha hitap ederdi.
Gsden sonra kırılma yaşandı. motorlar isviçre çakası gibi yapılmaya başlandı, heryerlerinden bir şey çıkıyor görsellik yok. Son teknoloji olmalı illaki. Gardaşla Romalılar son teknoloji arıyor olsam geçer arabamla dolaşırım.
Gs bu anlamdada önce oldu ve motorlarda yüksek teknolojinin mabedi oldu diyebilirim. ilk ondan çıkıyor ve sonra aşaya doğru yayılıyor.
GS abstrak sanat ama klasik bir africa twin rembranttır.
GS aynı zamanda motorculuk kültürünüde öldürdü. Bütün hanzosu kültürsüz ayısı sadece GSim var demek için bu aleti alıp genel motor kültürünü iyice düşürdüler. Eskiden herkes selamlaşır durup sohbet ederdi şimdi öküzlere merhaba diyorsun bakın yolda değil benzincide adam dönüpde bakmıyor.
Böyle dejenere ettiler herşeyi bende artık kimseye selam vermiyorum tek takılıyorum mümkün oldugunca.
O yüzden Bmw motorrad istinyeye gidip tüm showroomu alabilicek kapasitede olsam bile bir tane bile motorlarını almam.