Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi öyle deme japonların fiyatı artınca herhalde onlarada eşitlik duygusu geldi 5 sene ve 60-70 bin kmdir kullanıyorum ilk defa geçen hafta bir gs’ciden selam aldım,kıyamet alametine yordum
GS kullanıyorum bazılarını bende sevmiyorum on gün kadar önce sukuterle emniyet şeridinden 60-70 gibi gidiyorum bir metre arkamdan 2-3 dakka takip edince durdum şeritten gitsene beni niye zorluyorsun dedim , büyük motor görünce yol vermek zorumamı gitmişmiş , motorun ruhsatını çıkar sok şunun gözüne diye düşünürken bastı gitti denyo , bu tipler bmw ye değil uzay gemisine sahip olduklarını sanıyorlar ama festivallerde bir çok adam gibi GS sürücüsüylede tanıştım , içlerinde senede 40-50.000 km uzun yol yapanlar var..
Ben bugün vstrom ile toprak köy yollarına girdim, 30km'lik küçük bir tur yaptım, çok rüzgar vardı yandan sert esiyordu, rüzgardan köylerdeki köpekler bile kovalama girişiminde bulunmadılar ki o yollarda geçen yaz peşimden köpek kovalarken motorda ayağa kalkıp arka tekeri mıcırda kaydıra kaydıra köpekten kaçmak zevkli gelmişti. Herhalde bu kadarcık yeterli olmalı, haftaya asfalt yoldan köfteciye giderim aradaki çukurlardan geçince de arazide sürdüm sayarım kendimi. En azından gözlemeciye gitmiyoruz.
GS kullanıyorum bazılarını bende sevmiyorum on gün kadar önce sukuterle emniyet şeridinden 60-70 gibi gidiyorum bir metre arkamdan 2-3 dakka takip edince durdum şeritten gitsene beni niye zorluyorsun dedim , büyük motor görünce yol vermek zorumamı gitmişmiş , motorun ruhsatını çıkar sok şunun gözüne diye düşünürken bastı gitti denyo , bu tipler bmw ye değil uzay gemisine sahip olduklarını sanıyorlar ama festivallerde bir çok adam gibi GS sürücüsüylede tanıştım , içlerinde senede 40-50.000 km uzun yol yapanlar var..
Benim tanıdığım BMW sürücüsü bir kaç tane var, 3-5 tanesi eski okul arkadaşlarım, vstrom'ları satıp BMW aldılar çok da iyiler hatta biri A sınıfı eğitmen belgesi almıştı bizim izmir'deki tayfaya eğitim veriyor. Bir de seni tanıdım, bu yüzden tanıdıklarıma kötü diyemiyorum.
İstanbulda yolda karşılaştıklarımın çoğu selam almıyorlardı ama burada Trakyada sürerken iğneada yollarında karşılaştım, karşıdan selektörle selam veriyor buralılar, demek plaka 22, 39 ve 59 olunca değişiyormuş.