SILA BEBEK..

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Söyleyecek kelime yok, dünden beri ağlıyorum. Sinirden yerimde duramadım.

Hangi kelimelerle ne ifade edeceğimi şaşırdım.
Bunlara insan diyenin...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
İnsanlık adına utanç verici, kahredici bir hadise.
Söyleyecek söz yok. :salut:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ülkedeki derinleşen yoksulluk cehalet ve yozlaşma ile birleşince malesef böyle olayları görüp çok daha dehşete düşeceğiz.

Yokcul ve cahil muhitlerde çok fazla kriminal olaylar, uyuşturucu be fuhuş yaygınlaşmış durumda. Toplumu yoksul, muhtaç halde tutup isyan etmesini önlemenin bir yolu da cehalet ve yozlaşma. Yoksulluk çok eskiden beri vardı ama bu kadar cehaletin cesaret kazandığı ve yozlaşma bu kadar değildi.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ülkedeki derinleşen yoksulluk cehalet ve yozlaşma ile birleşince malesef böyle olayları görüp çok daha dehşete düşeceğiz.

Yokcul ve cahil muhitlerde çok fazla kriminal olaylar, uyuşturucu be fuhuş yaygınlaşmış durumda. Toplumu yoksul, muhtaç halde tutup isyan etmesini önlemenin bir yolu da cehalet ve yozlaşma. Yoksulluk çok eskiden beri vardı ama bu kadar cehaletin cesaret kazandığı ve yozlaşma bu kadar değildi.

Yoksulluk ve cehalet değil bence sebep. Adaletin tecelli etmemesi. Siyaset başka konu ama yakın zamanda Meksika, Brezilya gibi halk kendi cezasını kesmeye başlayacak. İşte o zaman iftiraya kurban giden nasıl kurtulur bilemiyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kıyametmi gelecek ne gelecekse gelsin artık.. Uzadıkça dünya daha boka sarıyor.. Çocuklar , bebekler.. Allah belanızı versin..::rantinp:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar