SİKUTİ nedir?

Cerrahi abiye özel mesaj attım oda sallamadı beniii ,çatlayacam arkadaş yaaa

bende merak ettim :silent:

rüzgar hakan da 600rr kullanıyor:cat:

erhan la konuştum cevap geliyorr azzzz soooonaaaaa:queen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir konuya açıklık getirmek istiyorum :)

SIKUTI kelimesi anlasılan kafalarda cok soru isareti bırakmıs. Söyle söyleyeyim.

Bu kelime benim eşimin scooter demek isterken söylediği kelimedir :)
Bazen peltek konusur tam söyleyemez :)
Bende 600RR ı aldıgım zaman modelini profilime yazmayayım alan var alamayan var okuyupta alamayacak kardeslerimin canını sıkmamak icin ne yazayım diye dusunurlen bunu yazdım.
Olan biten bundan ibarettir :)

Simdi esimle baktıkta cok gulduk BABACI abi msnden erhan nedir bu sikuti herkes bundan konusuyıor diyince biz koptuk :)

çok şaşırdım vallaha abii,bu bizim mustafa ile tequ da benlen dalga geçiyo olm senin makina sikuti felan diyoo neysee ,oh beaaaa rahatladım:rendeer:

CERRAHI Abi iyide bunu herkes biliyormu? İsonun mesajlarından biri aşağıda...

patron bu sitede sadece cerrahide var,diğer bi kaç sitede ,bi kaç kişide daha gördüm ve geçen birine 600rr kullanıyorum dedim, sikuti'mi dedi ,ne yaptıysam ne anlama geldiğini söylemedii ,yok yani iyi bişeyse bizde yazalımm:)

Alttaki alıntı benim tahminim'di

Yüksek hacimli motorların yanında (1000,1300,1400)yetersiz kaldığı için skutır benzeri bir isim takmış olabilirler :silent:
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bahsettiğim SCOOTER dır. Türkçe okunuşu ile yazdım.

Şimdi olay sadece bundan ibaret mi?? Bayağı dillerde dolaşıp akıllarda soru işareti olmuş... :)

çok şaşırdım vallaha abii,bu bizim mustafa ile tequ da benlen dalga geçiyo olm senin makina sikuti felan diyoo neysee ,oh beaaaa rahatladım:rendeer:

:cyclopsan senin makinada sikuti yokmuymuş, tüüüü eksik imal etmişler iso:)

erhan bana söyleyince şaşırdım kaldım :mrgreen:

Yok abicigim nerden bilecek öylesine koydugum bir seydi işte :)
Neydi ne oldu bizim sikuti :)

:cyclopsan senin makinada sikuti yokmuymuş, tüüüü eksik imal etmişler iso:)

erhan bana söyleyince şaşırdım kaldım :mrgreen:

e tabi yani insanın 600RR ında bir sikuti yoksa inan bana cok seyi kacırmıs demektir :queen:

Son düzenleme:
hehe iso alem adamsın ya :queen::queen::queen::queen::queen:
bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkartıcam diye uğraşmış:queen::queen::queen::queen:tebrik ediyorum seni iso:p:p:p:p

valla bende merak ediyodum teşekkürler erhan abi aydınlattığın için.:cat: bi kerede cerrahi nerden geliyor diye sormuştum hatırlarsan:cherry: oda uzun meseleydi galiba..:cherry:

hehe iso alem adamsın ya :queen::queen::queen::queen::queen:
bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkartıcam diye uğraşmış:queen::queen::queen::queen:tebrik ediyorum seni iso:p:p:p:p

Abi benim halen hayretim şaşıyo neden? cerrrahi abinin yazdığı bu sikuti muhabbetini ,bizim maliyle mustafa nerden biliyoda, benle sikuti olm seninki felan deyip dalga geçiyolar, bide soruyorum olm ne bu diyorum söylemiyolar :cherry:ya müdür bide o taş atan delüüü benmüyümm ,yoksa 40 akıllı içindemiyimm:p

Son düzenleme:
valla bende merak ediyodum teşekkürler erhan abi aydınlattığın için.:cat: bi kerede cerrahi nerden geliyor diye sormuştum hatırlarsan:cherry: oda uzun meseleydi galiba..:cherry:

Ben öğrenirsem söz söyleyecegim :)
Duyduk biryerlerden birşeyler ama öğrenmeye çalışıyoruz.
Şu anda sadece işin taklidindeyiz.
öyle deme taklit etmek aslını getirirmiş bir süre sonra.
Neyi mi öğrenmek istiyorum !
kendimi. Bir insan olarak içimdeki o derin ve ucsuz bucaksız sonsuzlugu, kainatı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar