Arkadaşlar ben 39 yaşında 180 cm boyunda 87 kiloyum. Ankarada yaşıyorum. Motor sevdası bundan 6 ay önce başladı. Ben de dayanamayıp önce kendime bir f 650 gs 2000 model aldım. Tabi ozaman şimdiki gibi düşünse idim 125 veya 250 cc li bişey alırdım. Bugüne kadar geçen süre içinde A2 ehliyetimi aldım ve tarafiğe kapalı alanda hava müsait olduğu sürece tecrübeli arkadaşlardan motor öğrenmeye çalıştım. Bugün de ilk defa Çankayada sıkışık trafiğe çıktım. Bugün anladım ki profesyonel bi hocadan anlamda ders almam gerekiyormuş. Allahtan başıma kötü bir şey gelmedi.
Şimdi havanın da güzelleşmesi ile motoru daha da fazla kullanmayı düşünüyorum. Kızılayda çalışıyorum. Kızılayın sıkışık trafiğinde kullanmak için f650 gs uygun mudur. Motorumdan memnunum. Sizce 2. motor olarak sıkışık trafik için ne gibi bir motor almalıyım. Ya da başka bi tavsiyeniz var mıdır.
Saygılarımla...
Ben de motora geç başlayan yenilerdenim. ve yaramaz çocuklar gibi bilenleri dinlemeyip 650 yamaha dragstar ile başladım. Önce sitenin bahçesinde sonra Eskişehir yolunda kullandım, biraz daha güven gelince nisbeten trafiği rahat olan Çayyolu,İncek civarında trafik ışıklarına girmeye başladım. sonunda da Ankara trafiğinin en yoğun olduğu bölgeye(mecburen) gidim. Fakat aralardan geçmedim ,sanki otombobilmişcesine normal trafik akışına uydum. motor biraz büyük olunca da arabalardan da araba muamelesi gördüm. Fakat o gün sıcaklık 4-5 derece olmasına rağmen ter içinde kalmıştım. Şehir içine hele cruiser tipi büyük motor ile yorucu oluyor. Belki acemiliğimden de böyle oldu ama ,bu işi bilenler de böyle söylüyor. diğer modeeler için deneyeimim olmadığı için birşey söyeleyemeyeceğim.