- Konu Yazar
Merhaba abilerim kardeşlerim . Ben A1 Ehliyeti alacam sınava girdim . İnşallah geçiyorumda sınavı büyük ihtimalle yaklaşık 1 ay içinde elimde olur ehliyet... Motor alma kısmına gelince yabancıdan almak istemiyorum bir abimiz var onda ybr var 2011 model 36.000 km de ve bu ybr kitledi krank falan değişti yani bu adam 800 tl masraf döküp yeniledi motoru bu motoru aldığı kişi çok hor kullanmış bu yüzden abinin elinde patladı şimdi bir sıkıntısı yok gibi duruyor 2011 model 36.000 km de ybr ve 3500 fiyat çekiyordu ben onu 3200 civarına alabilirim. Benim amacım okula gidip gelmek (50km) dershaneye gitmek onun dışında pazar günü biraz gezebilirim sizce alınırmı böyle birşey. Aklımdada apache var oda 150 lilik malum a1 süremiyorum ama yaşadığım yer küçük çoğu kişi ehliyetsız geziyor kask takana bile polis artık afferin diyor ehliyetsiz kişiye . Ama ne olacak? polismi çevirecek diye korkuda yaşamak istemiyorum arada derede kaldım sizce ne yapmalıyım babamlada ona göre bütçe çıkaracağım .. İyi günler...