Sıkıntı

Motorsiklet le giderken birden stop etti sonra çalıştı biraz sonra sustu daha çalışmadı bi tamirci buldum buji yağlamış temizledi taktı sonra motor teklemeye başladı akşamına yine sustu çalışmadı sabah çalıştı tamirci ye kadar gitti dahada çalışmadı bujiyi söktük yağ yoktu ama bujide çok az elektrik vardı hiç yok gibi bujiyi değiştim çalışmadı motor beynini değiştim çalışmadı sorun neden olabilir yardımlarınız ı bekliyorum

Ateşleme bobini kontrol ettinmi ettiysen ve yine olmuyorsa beyne gelen kablolarda sorun olabilir bu bağlantıyı tam olarak anlatamam ama sorun oralarda biyerlerde

Ateşleme bobinini değiştirecektim bi arkaş dediki beyninden kaynaklanıyordur gittim beyin aldım ama sorun düzelmedi bobin kolay kolay bozulmaz dedi

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
En ucuzundan başlasaydın ya. Buji kablosu ile pipoyu değiştir veya çıkışı ile pipo bağlantı yerini bi kontrol et.

Motorsiklet le giderken birden stop etti sonra çalıştı biraz sonra sustu daha çalışmadı bi tamirci buldum buji yağlamış temizledi taktı sonra motor teklemeye başladı akşamına yine sustu çalışmadı sabah çalıştı tamirci ye kadar gitti dahada çalışmadı bujiyi söktük yağ yoktu ama bujide çok az elektrik vardı hiç yok gibi bujiyi değiştim çalışmadı motor beynini değiştim çalışmadı sorun neden olabilir yardımlarınız ı bekliyorum

Bujiyi motordan sök sonra buji piposuna geri tak ve marşa bas bujinin ucundan kıvılcım çıkıyo mu bak ama dikkat et elektrik çarpmasın

birkaç gün önce aynı problemi yaşadım. bendeki sorun karbüratör memesinin düşmesiydi kontrol edin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar