Sıkıldım Artık ! ( nedir bu kanunu deer 152 nefreti )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırrr preterıan olurmu ben o kendini bilmez başka dert peşinde olan ....bir dediği birini tutmayan .....tabiri caizzseee neyse sana değilllll...derdi başaka olan varyaaaa senin tepki verdiğin kişi adını bile telafuzz etmek istemmm artıııkkk..senle alakası olamazzz zateennn

ya sanane diyenlerden aldırma bak dalgana bin motoruna işte böyle topicler açcağına motorunla gittiğin yerleri anlatan topicler aç ne biliyim başına gelen leri anlat bırak kötü diyen istediği kadar kötülesin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırrr preterıan olurmu ben o kendini bilmez başka dert peşinde olan ....bir dediği birini tutmayan .....tabiri caizzseee neyse sana değilllll...derdi başaka olan varyaaaa senin tepki verdiğin kişi adını bile telafuzz etmek istemmm artıııkkk..senle alakası olamazzz zateennn

sakin yahu :) blu çağındakilerin gençlik hevesi.. sakin.. hepimiz bu yoldan geçtik.. her zaman kendi dediğimiz doğrudur sanardık.. amaç yol göstermek sinirlenmeden.. ufak kusurları olur konuşması bozuktur vs. uyarır doğruyu göstermeye çalışırız.. sonra rahat bırakırız.. üstüne gidersek hiçbir şeyi değiştiremeyiz.. destekleyenlere isyan etmişin.. 17-18lik baby-face ler.. abi bu kaç basıyorcu doğru yolu bulacağını sadece ümit edebildiğimiz gençler.. bu yüzden sakin :)

sakin yahu :) blu çağındakilerin gençlik hevesi.. sakin.. hepimiz bu yoldan geçtik.. her zaman kendi dediğimiz doğrudur sanardık.. amaç yol göstermek sinirlenmeden.. ufak kusurları olur konuşması bozuktur vs. uyarır doğruyu göstermeye çalışırız.. sonra rahat bırakırız.. üstüne gidersek hiçbir şeyi değiştiremeyiz.. destekleyenlere isyan etmişin.. 17-18lik baby-face ler.. abi bu kaç basıyorcu doğru yolu bulacağını sadece ümit edebildiğimiz gençler.. bu yüzden sakin :)

haklısınız sözüm yokk ama burasıda dingonun ahırı değilll ama dimi hocammmm herkez her canı isteyeni hercanı çektiğini söylemesin ama benim canımı sıkan buuu..varsa elinde bilgi belge paylaşşş...vay anam bu böyle olur...yok anam olamazzz olmuyo kiii...ben motorumu koydum bi mevzuda üste kazanırsa farkınıda vercem dedimmmm ama nerde dedim kaçtım mantığıııı madem bişyler paylaşcazzzz gerçekten herkez ayna olsunnn dediğinn arkasında dursun...benim sıkıntım buuuu...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haklısınız sözüm yokk ama burasıda dingonun ahırı değilll ama dimi hocammmm herkez her canı isteyeni hercanı çektiğini söylemesin ama benim canımı sıkan buuu..varsa elinde bilgi belge paylaşşş...vay anam bu böyle olur...yok anam olamazzz olmuyo kiii...ben motorumu koydum bi mevzuda üste kazanırsa farkınıda vercem dedimmmm ama nerde dedim kaçtım mantığıııı madem bişyler paylaşcazzzz gerçekten herkez ayna olsunnn dediğinn arkasında dursun...benim sıkıntım buuuu...

senin derdin çok büyük be arkadaş, çareside yok denecek kadar zor valla.. etrafımızdaki insanlar az biraz sözünün arkasında durabilse.. yelkenden daha beteriz.. en ufak rüzgarda her yöne değişiriz.. bu da ülkemiz insanının (genelin) problemi.. şu şekilde bak olaya, burası sanal alem diye her telden çalabilen insan var.. bu psikolojik bir problemdir araştırmalar da mevcut bu konu hakkında, (hani klavye delikanlılığı dediğimiz davalar).. doktorlar çare bulamıyor biz ki nasıl bulalım.. o yüzden boşver geç, değmez canını sıkmana..

doğru gerçek bu yok bu sözlere bi hacet ,ama amasıda neyse dağa taşa kalsın en iyi onlar anlıyor zaten haldennnn....kazasız belasız motorlu günlerrrr....

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Konu , konu ile alakası olmayan birçok tartışma barındırdığından ve polemiklerin konuyu anlamsız uzatacağı göz önünde bulundurularak kilitlenmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

[not]Daha faydalı konulara bekleriz. Hepinize de kendi motorunuzla iyi sürüşler dilerim. En iyi motor sahip olduğunuzdur. Bunu , onu kaybedince anlarsınız. Önemli olan kaybetmeden anlamak [/not]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar