130 Km/h yokuş aşağı inerken yapmışsındır dicem ama 10 hp bi motosikletin o süratı yapması için yokuş değil dağdan aşağı filan inmesi gerekir :queen:, ayrıca her zaman çok sürat yapan bir motosiklet iyi motosiklet anlamına gelmez.. :farao:
130 Km/h yokuş aşağı inerken yapmışsındır dicem ama 10 hp bi motosikletin o süratı yapması için yokuş değil dağdan aşağı filan inmesi gerekir :queen:, ayrıca her zaman çok sürat yapan bir motosiklet iyi motosiklet anlamına gelmez.. :farao:
Yyyaaaa Kkopilll 07 Gene Toz Duman Edecen Ortalığı Haberin Vardır Ama Hatırlatayım Dedimmmm...yyyaaavvvv Senin Motorun En Kral Motorrrr...şuuu Konuyu Değiştir Be Beyaz Gül.......
canım sen kafanı takma bende 17 yaşındayım ben çok uyuz olurum böyle motoru küçümsiyenlere laf bulamamışlar da türkçen bozuk demişler bunlar hep boş sen takma kafana ben o motorları beğeniyorum senin motorunu küçümsiyen oldumu sanane de olsun bitsin
abartma dağıda nasıl bulduysan korkutelinden ant. doğru hem viraj keyfi sonra ise düzlerçamı nda ise hız yapılacak serbest yol dağa ne gerek var ?
slayer die bi arkadasta deer kullanmıs sonra 600f ile vitesliye geçmisti deer da 2 ksi ile 145 yapmıstı doğruluna deil ama dediğine yemin bile edebilrim 2 kisi de fazla yalpalanmadığından çıkabilmis tek kisi 135 yaptım demisti !
Çok ilginç...Mevzu derin..
Eğer ille de motosiklet kullanmak istiyorsan 1 yıl sabret 17 yaşına gelince A1 ehliyeti alırsın. Bu ehliyetle motorlu bisiklet dediğimiz küçük motosikletleri kullanabilirsin. 18 yaşına gelince de A2’yi alıp motosiklet kullanmaya başlarsın.
Sevgili Cansu kızım. Sana kızım diye hitap ediyorum çünkü senin yaşında oğlum var. Öncelikle MT forumlarına hoş geldin. Kaza bela geçirmeden uzun yıllar site üyesi olmanı dilerim. Her ne kadar senin yaşındakiler için sevimsiz görülse de sana birkaç tavsiyem olacak.
Motosiklet gerçekten başka bir dünya. Harika bir dünya. Motosikleti seven bir insan en kaliteli arabaya bile konserve kutusu gözüyle bakabilir. Fakat tehlikesi de bir o kadar fazla. O nedenle kurallara uymak çok önemli. Motosiklet ehliyetinin olmadığı açık. Aşağıda senin yazdıklarından alıntılar yaptım. Birinde trafikte kullanmadığını, diğerinde de 200km yol yaptığını yazmışsın. Yazdıklarında ciddi çelişki var. Eğer ille de motosiklet kullanmak istiyorsan 1 yıl sabret 17 yaşına gelince A1 ehliyeti alırsın. Bu ehliyetle motorlu bisiklet dediğimiz küçük motosikletleri kullanabilirsin. 18 yaşına gelince de A2’yi alıp motosiklet kullanmaya başlarsın.
Öte yandan, motosikletinle ilgili okumuş olduğun eleştiriler seni fazlaca kızdırmış. Bence farklı bir tarzda düşünmelisin. Başkalarının çok beğendiği motosiklete binmek zorunda değilsin. Bir insan başkalarının ne düşündüğüne ancak gereği kadar önem vermeli. Daha fazla değil. Herkes kendi motorunu över. Bir insan kendi motoru ile ilgili olumsuz düşünceleri rahatlıkla söyleyebilmeli. Kendi tuttuğu takımın kötü oynadığını söyleyebilmeli. Aksi takdirde basmakalıp, piyasada çokça bulunan insanlardan biri olmak kaçınılmaz olur. Motosikleti sevmek bile farklı olmaktır. Çünkü insanlar çoğunlukla 4 tekere biner. Kendini diğer insanlardan daha fazla geliştirmeyi hedefle. O zaman, farklı olmanın verdiği sıkıntıları daha kolay göğüslersin. Ehliyetli ve korumalı iyi sürüşler.
Alıntılar;
”tabiki trafikte kullanmıyorum antalyanın yazlıkları cok kapalı yola sahip ben 130 km yi o yolların birinde yapmıştım.
zaten ailem merkeze getirmiyor motoru,yazlıkta kalıyor ”
“200 km yaptık su sogtmalı olduğu için hiç sorun cıkarmadı benzin gerçekten kullanım stilyle alakalı.Ama fazla yakmıyor. tek silindir olduğu için ”
Kopil.07 meşhur oldun :mrgreen: hadi iyisin yine :queen:
Ya şaka mısın sen... gereksiz birşeye vakit ayırıp niye cevap yazıyorsun... cevap yazıldıkça topic başa çıkıyor... basmıyo mu ???
O kdr çok ki gözümüze gözümüze batıyor artık...
abartma dağıda nasıl bulduysan korkutelinden ant. doğru hem viraj keyfi sonra ise düzlerçamı nda ise hız yapılacak serbest yol dağa ne gerek var ?
slayer die bi arkadasta deer kullanmıs sonra 600f ile vitesliye geçmisti deer da 2 ksi ile 145 yapmıstı doğruluna deil ama dediğine yemin bile edebilrim 2 kisi de fazla yalpalanmadığından çıkabilmis tek kisi 135 yaptım demisti !
haddini bil..
gormek istemiyorum boyle salak topicleri ona gore tepkimi koyuyorum..
bende tepkimi koyuyorummm...yokmu bu siteninnn başkanı yetkilisi yeter yaaaaa...bu neee ....sanki haklı da bide küstahlık yapıyooooo...git okulda eğlendir kendiniii yaşıtlarınlaaa....burda herkesi ........yerine koyuyooo yaaaaa.....bi sen akılllı yalancıııı....milllet te buna alkış tutuyaaaa yaaa hayret valllaaaa....
sen dua et forum sitesindeyiz :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Helal koçuma :queen::queen: