Sıkıldım Artık ! ( nedir bu kanunu deer 152 nefreti )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere kimsenin Kanuni Deer 152 den nefret ettiği falan yok.:) İlgi çekmek için bu konuyu açtınsa başardın. :cat: Ehliyetin olmadan yollarda dolaşmaya devam et ondan sonra başına bir şey geldiği zaman (kaza, ceza vs.) buralarda "yandım anam yardım edin" diye sızlanma.!...

Takma kafana sen beğennip bendikten sonra...
Bende görüntüsünü falan beğeniyorum ama sonuçta 130 hızı yaparken öne motoruna bir bak sonra kendine acaba hangimiz daha şanslıyız diye.;)

Bir kere kimsenin Kanuni Deer 152 den nefret ettiği falan yok.:) İlgi çekmek için bu konuyu açtınsa başardın. :cat: Ehliyetin olmadan yollarda dolaşmaya devam et ondan sonra başına bir şey geldiği zaman (kaza, ceza vs.) buralarda "yandım anam yardım edin" diye sızlanma.!...

Hayır okuma yazman falan mı yok dicem amaa çok şükür o da var be abii.. senn derdin ne anlamadım !
dönüp yorumları okursan ne demek istediğimi anlarsın :wiinkk:

artı önerilerini kendine sakla... işime yarıca yok ! ben yaptığım işi kontrollu yaparım kusura bakma ama 2 senedir kaza ceza lık işim olmadı HİÇ BİR YERDE DE SIZLANMADIM.. SIZ LAN MAM DA...

Ene ene hemşerim gelmiş, hemide kız :) Hoşgeldiiinnnnnnn.. Sen takma denilenlere, sür gitsin.. :rendeer:

tubis teşekür ederimm cnmm :mrgreen:

Son düzenleme:
deer 152 bana göre kanuni nin üretmiş olduğu güzel motorlardan birisidir.fazla oynama yapılmazsa yol bırakmaz diye düşünüyorum.bide size bi tavsiyem war,bana göre başkalarının motorunuza nefreti sizi bağlamamalı.o motorun werdiği zevk we özgürlüğü birey olarak kimse weremez.bence bazı konularda eleştirilerimizi abartmamalıyız.motor sizin mal sizin warın keyfine :D

Ben nefret ediyorum kimsede bu kararımdan beni vazgeçiremez :)
Herkesin görüşüne saygı duymalısın bence arkadaşım böyle konular açarak kişilerin görüşlerini değiştiremezsin...

Ben nefret ediyorum kimsede bu kararımdan beni vazgeçiremez :)
Herkesin görüşüne saygı duymalısın bence arkadaşım böyle konular açarak kişilerin görüşlerini değiştiremezsin...

bende rs 250 ye bayılıyorum.kimsede bu kararımdan beni vazgeçiremez:cherry:

Cansu, tatil yöresinde kullanmak için güzel bir motor bence. Biz zamanında Puch'a binerdik de gıkımız çıkmazdı ya ne olacak. İnsanın motorunu sevmesi güzel tabii, laf işitmesini istemez çünkü motoru çocuğu gibidir. Kargaya yavrusu kuzgun görünür gibi de bir durum var tabii:) şaka şaka güle güle kullan kazasız belasız. Antalya'da eğlencene bak sen takma milleti kafana.

Yok ya Deer 152 Taş gıbı skuter dır tabı bobcat de o sekılde Kanunı nın dıger modellerı gıbı çan çin çon degıldır bunlar Taıwan dı sanırım CPI motordu galıba asıl sahıbı..

Sen takma kafana...Hödük çok bilip bilmeden konuşan...

hala mi bu konu ya:)
gereksiz..

Ya şaka mısın sen... gereksiz birşeye vakit ayırıp niye cevap yazıyorsun... cevap yazıldıkça topic başa çıkıyor... basmıyo mu ???

Yok ya Deer 152 Taş gıbı skuter dır tabı bobcat de o sekılde Kanunı nın dıger modellerı gıbı çan çin çon degıldır bunlar Taıwan dı sanırım CPI motordu galıba asıl sahıbı..

Sen takma kafana...Hödük çok bilip bilmeden konuşan...

O kdr çok ki gözümüze gözümüze batıyor artık...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
bu motor km de ne kadar yakıyor? max hız nedir? titreşim olayı nasıl?

ben bir ara bu motorun yakıt tüketimi için konu açmıştım, kimse bilmiyordu, cevap alamamıştım, google da da aradım yoktu ...

siz max kaç km lik uzun yolculuk yaptınız ?

bacım helal olsun sana bi tanesin heytt site cemaati:) saygılı davranalım üzmeyelim kopil 07 gençliği;);); deer 152 candır ya

Canım kızım zaten erkek milleti motosikletle trafikte tacizden yakasını kurtaramıyor, çok şikayet eden gördüm, birde motosiklet kullanan kız olunca beterin beteri bir durum olacaktır. Kullandığın alete gelince, kullanan memnunsa gerisi önemsizdir. Bana sorarsan güzel bir motor. Otoyol ve toprak arazi hariç her yolda iş görür gibi.

bu motor km de ne kadar yakıyor? max hız nedir? titreşim olayı nasıl?

ben bir ara bu motorun yakıt tüketimi için konu açmıştım, kimse bilmiyordu, cevap alamamıştım, google da da aradım yoktu ...

siz max kaç km lik uzun yolculuk yaptınız ?

sürüş tekniğine göre değişiyor yakıt yakması. Hız konusu muamma çünkü gösterge yanlış diyorlar inan bende bilmiyorumm.. ama rahat 130 gösteriyor :cat:

200 km yaptık su sogtmalı olduğu için hiç sorun cıkarmadı benzin gerçekten kullanım stilyle alakalı.Ama fazla yakmıyor. tek silindir olduğu için :)

Canım kızım zaten erkek milleti motosikletle trafikte tacizden yakasını kurtaramıyor, çok şikayet eden gördüm, birde motosiklet kullanan kız olunca beterin beteri bir durum olacaktır. Kullandığın alete gelince, kullanan memnunsa gerisi önemsizdir. Bana sorarsan güzel bir motor. Otoyol ve toprak arazi hariç her yolda iş görür gibi.

haklısınız... :)
teşekür ederim :)

bacım helal olsun sana bi tanesin heytt site cemaati:) saygılı davranalım üzmeyelim kopil 07 gençliği;);); deer 152 candır ya

::koop::::alkiis:: eywl

Son düzenleme:
130 Km/h yokuş aşağı inerken yapmışsındır dicem ama 10 hp bi motosikletin o süratı yapması için yokuş değil dağdan aşağı filan inmesi gerekir :queen:, ayrıca her zaman çok sürat yapan bir motosiklet iyi motosiklet anlamına gelmez.. :farao:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar