Sıkıldım Artık ! ( nedir bu kanunu deer 152 nefreti )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bencede berbat bir motor:queen:traktöre benziyor:queen:
bir hafta kadar kullandım rezildi ya:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
madem sen memnunsun o zaman kullan yani niye konu açıyorsun amacın nedir
bu kadar insan kötü diyorsa demekki o motor iyi değil yada kimse motordan anlamıyor sen anlıyorsun

1) Türkçen çok kötü !!
2) Bu sitedekilerin çoğu senin abin ; lise sırasındaki arkadaşların değil...
3) Yaşını yanlış yazmadıysan 16 yaşındayım demişsin...sen ilk önce ehliyetini al da biz de sana yardımcı olalım :cat:

Kesinlikle ve kesinlikle amaç dikkat çekmek. Kimene senin bindiğin motordan. Ve sen seviyorsan sanane kimin ne söyledğinden...

bencede berbat bir motor:queen:traktöre benziyor:queen:
bir hafta kadar kullandım rezildi ya:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
madem sen memnunsun o zaman kullan yani niye konu açıyorsun amacın nedir
bu kadar insan kötü diyorsa demekki o motor iyi değil yada kimse motordan anlamıyor sen anlıyorsun

teşekkür ederim:pr:

haklısın abi ehliyet olmayınca motor 130 yapmaz :cherry:

:queen::queen: Espırı yapmus gıbı oldum benımde ehlıyetım yok. Motoru ehlıyet kullanmaz sen kullanırsın dedıgın laf cok guzel :wiinkk: Ama o hızlar o motor ıcın tehlıkelı hız lutfen trafıkte dıkkatlı ol ne aılenın nede baskalarının canını yak. Bi polis cevirsede gorsen gununü :queen::queen:

bilmediğim Birşey Varsa Söyleyin Bende Bileyim Diyorum...neden Herkez Bu Motoru Kötülüyor Diyorum Duyduğum Laflara Bakılırsa Sanki Cinayet Işledim :s
Gerçekten Sağolun

Bi polis cevirsede gorsen gununü

ah nerde:cherry: eve 600tl lik cezayla dönsen burda bunları yazmaya cesaret edemezdin:queen:

:queen::queen: Espırı yapmus gıbı oldum benımde ehlıyetım yok. Motoru ehlıyet kullanmaz sen kullanırsın dedıgın laf cok guzel :wiinkk: Ama o hızlar o motor ıcın tehlıkelı hız lutfen trafıkte dıkkatlı ol ne aılenın nede baskalarının canını yak. Bi polis cevirsede gorsen gununü :queen::queen:

yorum için tşk ederim :)
tabiki trafikte kullanmıyorum antalyanın yazlıkları cok kapalı yola sahip ben 130 km yi o yolların birinde yapmıştım.
zaten ailem merkeze getirmiyor motoru,yazlıkta kalıyor :)

POLİS ÇEVİRSE DİYE BEDDUA EDENLERE DUYRULUR ! :D
Kimseye saygıısızlık yapmak gibi bir amacım yok.Ama lütfen bilmeden konusmayalm ben ne sordum konu nereye geldi

Son düzenleme:
1) Türkçen çok kötü !!
2) Bu sitedekilerin çoğu senin abin ; lise sırasındaki arkadaşların değil...
3) Yaşını yanlış yazmadıysan 16 yaşındayım demişsin...sen ilk önce ehliyetini al da biz de sana yardımcı olalım :cat:

umrunda mı abi baksana o bulmuş kendine bi dalga çanak tutucakları arıyo prim derdinde:farao:

sana öncelikle anadilin olan türkçe hakkında biraz dil bilgisi araştırması yapmanı öneririm. daha sonra da motorunu tanımalısın. deer çin malı değil ispanyol malıdır. pgo üretimi bir motosiklettir ve türkiye'de montajı yapılarak üstüne kanuni damgası basılır.

Arkadaşım motor tam senlik bunu takma kafana ya seni çok kızdıran bişi var ama bu siteden olduğunu zannetmiyorum.bunların kötüleyenler altında 600-1000cc üzeri motoru olanlardır.Çünkü o motoru kendi gözünde küçümser.Meğerse kullan kişinin senin motorunu kötüleyen kişiden daha değerli olduğunu düşünürsün ona göz bebeğin gibi bakmışsındır ezilmesini istemezsin bilmem anlatabildim mi.Bu yazdıklarımdan diğer arkadaşları küçümsemek amaçlı yazmadım lütfen alınmayın.

Arkadaşım motor tam senlik bunu takma kafana ya seni çok kızdıran bişi var ama bu siteden olduğunu zannetmiyorum.bunların kötüleyenler altında 600-1000cc üzeri motoru olanlardır.Çünkü o motoru kendi gözünde küçümser.Meğerse kullan kişinin senin motorunu kötüleyen kişiden daha değerli olduğunu düşünürsün ona göz bebeğin gibi bakmışsındır ezilmesini istemezsin bilmem anlatabildim mi.Bu yazdıklarımdan diğer arkadaşları küçümsemek amaçlı yazmadım lütfen alınmayın.

teşekkür ederim abi...Beni anldığına sevindim :)

gül geç he de geç hiç aldırma ben kanuni tiger s kullanmıştım geçiş motoru olarak dışardan bakınca güzel gibi duruyordu fakat markasını söyleyince gülüyorlardı sahilde flan yanımda gazlayıp geçiyorlardı sonra 600rr aldım hepsini sülkilase ettim itinayla zamanla herşey olucaktır diyeceğim bu milletçe görünüşe çok önem veriyoruz sen gazlamana bak

bende bogle ve soglelere takildim ama klavyem ingilizce oldugu icin yazamiyodum saolsun biri yazmis:)

sana öncelikle anadilin olan türkçe hakkında biraz dil bilgisi araştırması yapmanı öneririm. daha sonra da motorunu tanımalısın. deer çin malı değil ispanyol malıdır. pgo üretimi bir motosiklettir ve türkiye'de montajı yapılarak üstüne kanuni damgası basılır.

Bilgi için teşekkür ederim ama sen beni yanlış anladın.Ben çinde üretilmediğini gayet iyi biliyorum.Ama herkez can sıkıntısından çin çan çon diye espiri yapıp çin malı dediği için tepkimi dile getirdim hepsi bu :wiinkk:

arkadaşın üzerine fazla gitmeyin
aslında anlatmak istediğini cümlelere sert yansıtmış
okadar
anlayışla karşılayın:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar