Sıkıldım Artık ! ( nedir bu kanunu deer 152 nefreti )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mrb ben cansu...
Çok sinir olduğum küçümsendiğim ve üzüldüğüm için bu konuyu paylaşmak istiyorum !
kanuni deer 152 kullanıyorum diye duymadığım laf kalmadı.
site içerisindeki konularda da önune gelen nasıl kötü motor olduğunu yazmış.
biri göstergesi bozuk demiş biri 99 km üstüne cıkmaz demiş biri çok ucuz demiş....
Ya nedir bu kanuni deer 152 nefreti !
2 senedir kullanıyorum motorumu ve gayet memnunm hiç bir arza yapmadı ! tasaruflu güçlü bir motor.
Bilmediğim birşey varsa bana da söyleyin herkez yaşımı merak ediyor dimi. Bildiğin anladığın yok konusuyorsun diyiceksiniz !
16 yaşındayım grafik ve fotografcılık öqrencisiyim.
Evt cok anladığım söğlenmez. Ama motorumu tanıyorum.Şekli rengi tasarımı kuvvetli bir motor. 130 yaptığına BİREBİR ŞAHİDİM !
Ve ucuz diyenlere de söğlemek istiyorum ;; öğle sanıldığı kadar ucuz bir motor değil...evt honda ducati kdr şanlı sağlam hızlı olmayabilir ama bu kadar aşalanmasının sebebi ne ???????
Bazen motorcuların motorculara yaptığı yorumlar kırıcı olabiliyor.Herkezin 20-40 bin tl vericek parası mı var.....:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

İyi olan birşeye çamur atmak için millet sakız etmiş ÇİN MALI ÇİN MALI ÇİN MALI...
SU SOĞUTMALI 10.064 BEYGİR 152 CC DİSK FREN:pr:Hep bu özelliklerdn iyi diye bahsetmedik mii:salut:
kullanıyorum ve memnunum:pr::pr::pr::pr::pr:

Bazen öqle bahsetmişler ki okuyunca şaşıp kalıyorum:queen:hala deer dn mı bahsediyoruz diye:farao:

YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME...

NOT: Ehliyetim olsa bile bu hıza bu kadar az deneyimle trafik içinde çıkıcak kadar canileşmedim-saçmalamadım !
Lütfen motoru trafik olmayan yerlerde kullandığımı gözardı edip boş yorumlar yapmayın

Son düzenleme:
Dert etme kardeş bu kadar :) Bak keyfine, motorunun tadını çıkar sen.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Türkce'yi güzel kullanda ondan sonra elestirini şikayetini yaparsın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkez biliyo senin motorunu ,niye böyle ithamlar savurup dikat çekmek gereği gördün. Kimse dokundu mu sana burada. İlk defa rastlıyorum sana.

KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN yaşıyor olsa;
Kim üretti bu rezil motoru,hemen vurun kellesini derdi Demiyoruuum.
Kimsenin lafına aldırış etme bence.Motorunun bakımlarını aksatma,200 m.mesafe gidecek olsan bile korumalarını mutlaka tak ve motorunun keyfini çıkar...

Takma kafana,hayatını yaşa...

takma kafana kasktan başka bişe ha kanuni ha sultan ha süleyman ne fark eder
(kendini kontrol edemiyorsan motora binemezsin )

Herkez biliyo senin motorunu ,niye böyle ithamlar savurup dikat çekmek gereği gördün. Kimse dokundu mu sana burada. İlk defa rastlıyorum sana.

herkes bu motoru bilse çamur atmazdı üstüne.
o kadar şikayetçiysen konu açmamdan okumazsın olur biter :wiinkk::cat:

bu arada gosterdigi surat 130 olabilir ama gittigi o diil inan bana:)
gergin gordum seni rahatla..

Forumdan Uzaklaştırıldı
deer 152 mi tanrım :queen: sokakdaan geeçen bi deer 152 gördüğüm zaman
kafasını yarmak için sağdan soldan taş arıyorum
geçen gün elime parke taş geçti deer 152 kaçmışdı bile motoru ne kadar kötülesemde yere eğilip taşı alıp yukarı çıkana kadar motor 100 mt parkutu tamamlamış ve köşeyi dönmüşdü yavaş bi motor diyemem :):)

Forumdan Uzaklaştırıldı

ilgi çekilmek için yazılmış bir yazı.

bendede eski race var millet buna paramı verdin diyince. sizene para benim mal benim diyip kestirip atıyorum. sonuçta ben alıcagım zevke bakarim milletin ne dediği umrum olmaz.

kötü bir motormu o yaw ben görüntüsünü, emsallerine göre, çok beğeniyorum...
bir kere de sürmüştüm, gerçi motorlar konusunda cok deneyimli değilim ama, bence güzeldi

bu nasıl bir Türkçe katliamıdır:silent:

sö(ğ)lenemez ne demek arkadaşım:pr:

herkezın motosıkletı kendısıne gore yamaha,honda,suzukı dır.elestırılere aldırmayacaksın kaskını takıp yola devam...:cat:

Dikkat cekmek ıcın yazılmıs bır yazı bence. 16 yasında ve bır kız oldugunu soylemek ıcın soylemış... Hem senın ehlıyetın varmıda 130 lara cıkıyorsun birde gelmiş burda kızarak topıc acıyorsun :farao:

yaw bence çok güzel bi motor niye takıyosun laflara,kafana takacağın tek şey olsun KASK..:)

Dikkat cekmek ıcın yazılmıs bır yazı bence. 16 yasında ve bır kız oldugunu soylemek ıcın soylemış... Hem senın ehlıyetın varmıda 130 lara cıkıyorsun birde gelmiş burda kızarak topıc acıyorsun :farao:

haklısın abi ehliyet olmayınca motor 130 yapmaz :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar