Aslında bunlar şarkı sözlerim benim
Kendimin olduğu belli olur zaten
.......
Beklerim seni ömrüm boyunca ben.
Özlerim seni her an .
Yanımda ol ,
yakınımda ol,razıyım buna inan
Yıllar geçse unutamam seni ben,
ağlarım durmadan,
ister öldür ,ister yaşat ,
Aşığınım sana inan.
.................................
Ellerim ellerinde .
Gözlerim gözlerinde.
Hadi gidelim buralardan,
hadi gel , gel benimle.
Olsam ben hep seninle ,
Kaybolsam gözlerinde,
benim aşkım tek kelime
hep SEN tek seninle.
Benim bir yazımda var umarım kızmassınız
... ALINTI DEĞİLDİR .... alıntı olmadığı belli zaten
Sensizlik mi zor sensizLiğe alışamayıp bir şeyler yazmak mı zor gerçekmiydin bi anda oldun bi anda girdin kalbime bi anda sevdim ama bi anda kaybedemem unutamam unutamıyorum unutmak bile istemiyorum...
sen giderken gözlerinin buğusunu bıraktın...şimdi göremiyorum hiçbirşey görmesemde olur yeterki geldiğinde gözlerin deki o ışığın bende bıraktığın bğuyu yok edeceğini bileyim
özlüyorum seni zamansız çok ani özlüyorum ne zaman geleceğini bile unutuyorum sadece özlüyorum sadece bekliyorum hiç bitmeyecek bir umutla
hani sen gittin ya aklımda gitti peşinden durduramadım engel olamadım sabretmesine durduramıyorum kendimi içimde sana olan hislerimi engellemekte başarılı değilim heryerde belli bi eksiğim bi parçamın olmadıgı
bir karanlığa tutuldum .boşluktayım karanlıktanmıdır sensızlıktenmıdır bılmıyorum ama ağır bir yanlızlık var içimde belki karanlıktan kimseyi göremıyorumdur belki de sensizliktendir ne dersin sence hangisii söylüyorum ikiside bu ağır aynlızklık sensizlikten oluşan karanlıksa senin yoklugundan...
ikisinnde sonunda sen warsın
evet öyle
cunkı
yanlızlıgım sensızlıgımdendır
Sen bensiz nasılsın, bilmiyorum
benım gıbı sensizlikten yanmasanda belkide
ben sensiz eksiğim
kimi zaman huysuzum kımı zaman arsız hep kötüyüm sensizliğimin acısını başkalarından arsızlıgımla çıkarıyorum
diliyorum acaba gözlerimi kapasam da zaman geçse hemen acaba geçermi cidden . çok korkuyorum gözlerimi kapatıp zamanın geçtiğini dilemeye ya geçmesse zaman ya yine aynı yerde sayıyosa zaman ne yaparım ben o zaman bir daha yıkılırım sensizlin gerçeklerinin içinde kaybolurum yine bu acıının içinde karanlık yanlızlığımla başbaşa kalırım yine
aslında razıyım bu karanlığa razıyım bu sensizliğe karanlıkta da sensizlikte de aslında sen varsın sen olacaksın hep acıyı da yaşantan bu mükemmel adını koyamadığım duyguyuda yaşatan . . . fazla başını ağrıttım belkide ama elimde değil sana birşeyler belli etmeye mi çalışıyorum yoksa başka bi neden mi ..bir yerde bi şekilde b i eksiklik var hissedebiliyorum..seni seviyorum...