Sigortası bitmiş araç satılır mı ?

Yeni motosiklet aldım, diğerinide satacağım fakat sigortası bitti 5 gün önce. Bu motosiklet sigortası olmadan satılır mı ? Yoksa sigorta yaptırmak zorunda mıyım ?

satılır elinde ruhsat var ise sıkıntı yaşamadan satarsın şunu da soylim herkesin aklında bulunsun

diyelim 2. el araç aldınız elinizdeki gecici belge ile 1 ay içinde sigorta yaptırmadan satabilirsiniz eger bir ayı gecerse sigorta yaptırıp satmanız gerekir

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Muayenesi bitmiş, sigortası bitmiş aracı trafikten çektirirsen satılıyor. Randevu alıp plakayı söküp gidiyorsun, verdikleri belgeyle noterden satışını yapabiliyorsun. Alacak olan muayenesini, sigortasını yaptırarak plakasını çıkartıp biniyor.

Vergi borcu,ceza,muayene gibi bir sıkıntısı yoksa satılır. Sigortasızlık engel değil.

satılır elinde ruhsat var ise sıkıntı yaşamadan satarsın şunu da soylim herkesin aklında bulunsun

diyelim 2. el araç aldınız elinizdeki gecici belge ile 1 ay içinde sigorta yaptırmadan satabilirsiniz eger bir ayı gecerse sigorta yaptırıp satmanız gerekir
zaten öyle birşey olsa da sigortayı bozdurup parasını alır geri

Yeni motor pulsar kırklareli plaka olduğu için 200 tl ye yaptırdım bugün. Sigorta yaptırmak istemiyorum diğer motora nasıl olsa sarıçam bir de ona masraf yapmak istemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

zaten öyle birşey olsa da sigortayı bozdurup parasını alır geri

peki öyleyse sigortasız aracı nasıl satıcaz

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

Muayenesi bitmiş, sigortası bitmiş aracı trafikten çektirirsen satılıyor. Randevu alıp plakayı söküp gidiyorsun, verdikleri belgeyle noterden satışını yapabiliyorsun. Alacak olan muayenesini, sigortasını yaptırarak plakasını çıkartıp biniyor.

burda söylemiş beyefendi.

hatta bende yeni öğrendim bilmiyordum.

yanlız sigorta eksik ise sigortanı yaptır sat. kaç gün sigortalı ise geri kalan paranı geri alıyorsun yada yeni alacagın motorun üzerine devredebilirsin.

Yeni motor pulsar kırklareli plaka olduğu için 200 tl ye yaptırdım bugün. Sigorta yaptırmak istemiyorum diğer motora nasıl olsa sarıçam bir de ona masraf yapmak istemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

canım benim benim söylediğim farklı. sen bıyıklının dediği şekilde yap.satarsın ruhsat elinde sorun yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar