Sigorta Yaptıramıyorum .

Sigorta düzenlemesi hatırladığım kadarıyla bir senelikti yılbaşından sonra yine bin li binbeşyüzlü rakamları görürüz.Hatta bu sene içinde kestikleri pirimlerin acısınıda çıkarırlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

Biraz önce Qick sigortadan 380 tl ye yaptırdım.Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Yeni aldığım ikinci el 2016 kuba cr1 150 yi 206 tl ye sigorta yaptırdım,

Yaşım 26 sigortam.netten yaptırdım

Evet bana da oldu. 300 fiyat veriyor ama onaylamıyor. Buna yol yardımı, bilmem ne işe yarayacak yaramayacak ek paketler ekleyince onay veriyor ama fiyatta 450yi falan buluyor, böyle olunca. Çakal bunlar çakal...

quick sigortadan online yaptırmayı deneyebilirsin, acenteden daha ucuz fiyat verebiliyor.

Sigorta düzenlemesi hatırladığım kadarıyla bir senelikti yılbaşından sonra yine bin li binbeşyüzlü rakamları görürüz.Hatta bu sene içinde kestikleri pirimlerin acısınıda çıkarırlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

Biraz önce Qick sigortadan 380 tl ye yaptırdım.Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.

sorunun çözülmesine sevindim biraz reklam gibi gozukebilir fakat Quick sigorta piyasaya yeni girdi farkli vizyonu var digerlerine göre firsatcilik yapmiyor ve diger sigortalarin extra fiyatla sattigi seyleri kendi policesinde barindiriyor police detaylarini okursaniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz bu duruma lansman fiyati gibide bakilabilir eger bu duruslarini bozmazlar ise piyasayi siler supururler gibi gorunuyor yada diger acentelerde kendilerine çeki duzen verirler belkide

Son düzenleme:
Quick sigortaya girdim, zorunlu trafik sigortası teklifi alamadım, Ekstralı olarak yine 683 çıktı, bir farkı yok. Sistem beni sigortasızlığa itiyor.

Quick sigorta sürekli hata veriyor, 2 gündür teklif alamıyorum.

SBM den fiyat alın en ucuzdan en pahalı acentaya doğru gidin ve teklif isteyin. 300 tl lik poliçe kesmez ise 305 tl olan kesiyor, 305 kesmez ise 310 kesiyor. Firmalardan da her yıl bir tanesi uygun fiyat veriyor. Geçen yıl quick sigortadan kestirmiştim en ucuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar