- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar, Pulsar 200 RS aldim ve sigortanin dusuk cikmasi icin bilerek motosikleti babamin ustune yaptim. Burdurda yasiyorum, plaka 31 (Hatay), babam 53 yasinda, suanki kullandigimiz arabanin sigortasi 6. Basamaktan yapilmis. Normalde Burdurda motosiklete 85-185 TL (Sigortacilarin soyledigine gore...) araliginda sigorta fiyatlari cikiyormus ama bize en dusuk 645 TL cikti. Sebebi ise babamin 2012 yilinda yaptigi kaza basamagini 3e dusurmus. Sigortaciya diyorum ki ''2012 yilindan beri surekli sigorta yaptiriyoruz, ben daha bu kazanin cezasini odeyemedim mi? Yillardir sigorta yaptiriyoruz boyle bir sorunla ilk defa karsilastik ayrica suanda kullandigimiz araba 6. Basamaktan sigorta yapilmis, bunda bir hata olmasi gerek...''. Sigortacinin verdigi cevap ''Sigorta tramer sisteminde degisiklik yapildi, ondan 2012 yilindaki kazayi gorup 3. Basamaga dusurdu sanirim. Benim yapabilecegim hicbir sey yok. Belki ikinci araciniz oldugu icin size indirim kullandirmiyordur.''
Hadi diyelim indirim kullandirmadi, o zaman 4. Basamaktan islem yapmasi gerekmiyor mu?
UZUN LAFIN KISASI; Sigorta tramer sistemine dilekce yazip bu durum hakkinda bilgilendirme ve sorun varsa duzeltme talep etmek istiyorum. Bunun icin nereye basvurmaliyim? Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Hadi diyelim indirim kullandirmadi, o zaman 4. Basamaktan islem yapmasi gerekmiyor mu?
UZUN LAFIN KISASI; Sigorta tramer sistemine dilekce yazip bu durum hakkinda bilgilendirme ve sorun varsa duzeltme talep etmek istiyorum. Bunun icin nereye basvurmaliyim? Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.