- Konu Yazar
öncelikle geçmiş olsun,hocam ben bu işlerin çakalı oldum,sana kısaca söyleyeyim pahada ağır ve sigorta şirketinin elinde olmayan parçayı şirket götürdüğünüz servise paslıyor,örneğin size tampon ve far lazım sigortanın da elinde tampon var far yok;hemen far fiyatını araştırır ve eğer temin edemiyor ya da piyasada yan sanayisi yok ve orjinal temin etmek durumunda kalırsa direk servise ben tamponu gönderdim fara bakıyorum diyor,üzerinde biraz zaman geçip servis şirketi aradığında ya da siz aradığınızda farı servisin temin edeceğini faturaya yansıtacağını söylüyor,akabinde servis cebinden peşin para verip ya da kredi kartından çektirip far almak istemediği için o da sallamaya başlıyor,ben tam 1 buçuk ay far bekledim ve servis tanıdığım direk yüzüme söyledi arkadaş ben 2600 lira verip far alabilecek durumda değilim,sigorta şirketi de far işini bana bıraktı ben şimdi 2600 liraya far alıp 1 ay sigortadan para bekleyemem o yüzden far ücretini sen ver bana para gelinc ben sana ödeyeyim ya da bir süre bekleyeceksin dedi,ben de 1buçuk ay bekledim akabinde zaten araç 1 hafta serviste yattı,durum maalesef bu.
Heee o zaman böyle oldu çünkü bana servisin bulması gerektiğini söyledi diğer parçaların , bende servisi arayıp mahkeme işini söyleyince bu servis hemen alel acele artık döndü expere bu eleman bizi mahkemeye verecek dedi , huyumuda bilirler , hemen geri dönüş yapıldı..Ama ben bu experi şikayet edeceğim sigorta şirketini arayıp..