Sigorta sorunları

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi motosikletlerin %10 çalınıyormuş. Ve hırsızlara karşı alınan önlemlerin çok yetersiz olduğunu sitedeki ilanlardan gözlemledim. Ve tabi en iyi çözüm olarak sigorta yaptırmaya karar verdim. Regal marka motorumu kasko yaptırmak istiyorum. Bildiğiniz gibi kasko fiyatları çok yüksek.En uygun fiyatı koç allianz verdi. Ama 250 cc altı motorlarda hırsızlık durumunda kapalı garaj koşulu koyuyor. Regal 250 cc ama ruhsatta 240 küsür görünüyor. Kasko yaptırıdığım taktirde eğer böyle bir süprizle karşılaşırsam nasıl bir tavır sergileyecekler bilen varmı. Yada böyle bir prosedür uygulamayan bir sigorta şirketi var mı...

İsviçre sigorta
[COLOR="Black"]250 cc ve altındaki motorsikletlerdeki hırsızlık hasarlarının tazminata hak kazanması için kapalı alanda bulunması ve kilit altında olması gerekmektedir.Aksi halde hırsızlık hasarları ile ilgili tazminat ödemesi yapılmayacaktır.[/COLOR]
Arkadaşlar sigorta poliçesinden alınmış bir yazıdır.
Siz gidip 8000 YTL ye motor alacaksınız ( 250 cc) işiniz gereği caddeye park edeceksiniz, geldiğinizde motorunuz orda olmayacak ,sigorta şirketide size kilit altında ve kapalı yerde olmadığından paranızı ödemiyecek .:farao:
Böyle saçmalık olurmu ya
Benim bir eşyam var ve onu çalınmaya karşı sigortalamak istiyorum bubun hiç kanuni bir yanı yokmu Tüketiciyi koruma kanunları yokmu bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşsın

2012 Cbr 250 motoruma 158,00 TL sigorta çıktı. Geçen sene 298,00 TL ödemiştim.

250 cc altına kasko yapmazlar, yapsalar da birçok muafiyet uygularlar ve astronomik rakamlar çekerler.
Dün motorumun ( 2013 cbf 1000 abs) kaskosunu yenilettim. Toplam prim 1054 TL. %65 hasarsızlık indirimim var.

hiç bir muafiyet olmaksızın inazuma için (hasarsızlık indirimi yok) sair sigorta 950 TL ye 9 taksit yaptı (bugün) 2000 tl ekipman ve anahtarlı çalınma dahil.
En önemlisi ferdi kaza sigortası yapıyorlar. Motor kazalarını kapsamaz normalde bunlarda kapsadı. İnşallah ihtiyaç olmaz ama ferdi kaza sigortası özellikle bayağı bir kafamı rahatlattı.

Trafik sigortam bitmek üzereydi, Daha önce HDI sigortadan 298,00 TL ye yaptığım motorumun sigortasını bu sene 158,00 TL ye bir arkadaşımın aracı olduğu şekilde bu ayın başlarında yaptırdım. sigorta ihtiyacı olan varsa fiyat almasında yardımcı olabilirim. Sizi aramasını isteyebilirim.arkadaşıma yardımcı olmak adına yazıyorum Hep destek tam destek

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 yada 4 ay once bende sair sigorta aviva ya 2013 xj6 diversion f 1620 tl 9 taksit yaptirmistim full kasko ayni 2000 tl ekipmani yapiyolar.bu onumuzdeki sene gene yaptircam indirimli olucak ins kasko bozulmassa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar