Sigorta dan parça değişimi, değişen hasarlı parçalara ne oluyor.

Cümleten selamlar dostlar,

Bayram öncesi motosikletle ilk ufak kazamı yaptım, gerçi kazada denmez buna solumdaki aracın hafif dokunması sonucu sağa düştüm, tutanağı tuttuk, motoru servise götürdüm, karşı taraf hatalı, exper değişecek parçaları onayladı, ayak pegleri koruma demiri ufak tefek parçalar.

Ben motosikletimden çıkan bu hafif çizik parçaları istediğimi söyledim, servis parçaları sigortaya kargolıyacaklarını bana veremiyeceklerini söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bİr çok sigorta firması değişimi yapılan parçaları alıyor, ki değiştik deyip değişmeyin bir dolandırıcılığa maruz kalınmasın.

Değişen parçalar ya imha edilir yada sigorta el koyar. "Hurda olarak parasıyla" deseniz dahi teslim etmeyeceklerdir.

ne yapacaksınız ki eski parçaları?

Koruma demirim hafif egildi ve cizildi ama kullanilmayacak durumda degildi, ayak pegleri deseniz oyle, kullanilir durumdaydilar, en azindan fotografini cekip satarken aliciya gosterirdim. Usul boyleyse yapacak birsey yok, cevaplar icin tesekkur ederim.

Neyse zaten araya bayram girdi 1 ay serviste yatti motor ozledim keratayi, bir an once teslim almanin pesindeyim artik.

hocam kullanılacak durumda ise sigortadan yaptırmayabilirdiniz :)
sigortacı size ödediği parayı kullanılabilir durumda olan parçaları satarak çıkarmaya çalışacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar