Sigarayı BIRAKTIM. tiryakisiydim, canım istedikçe bunları okuyorum. Tavsiye ederim.

Yaş oldu 50,25 yaşıma kadar içmedim sonra başladık ha bu gün ha yarın derken 7-15-90-240 gün başarısız bırakma girişimlerinden sonra,6 yıl oldu şükür. Sigara parasına borca girdim tv,telf. Derken cbf150 yi bile aldım. Şimdi inazumanın borcu bitti. Bi arkadaş yirmi yılda transporter parası yapıyor demişti. Doğru. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Tek şart direnmek ve kesinlikle delmemek kararı. Doğumgünü yılbaşı düğünmüş. Ne marlboro parlement vb. Ler reddettim. Sonunda başardım. Günde 2-3 paket ten. Ben bıraktıysam herkes bırakır. Sağlıcakla kalın. Hayatta kalın. ❤️

3 sene önce 6 ay bıraktım, başladım.
2 sene önce 9 ay bıraktım, başladım.
2 ay önce 1 ay bıraktım, gene başladım..
Yok aga böyle olmuyor. Bana harbi etkili bir yol lazım. Bıraktıktan sonra bir içki ortamında canım sigara çekmemeli..
Dedim napam nedem. Bir kitap varmış adı neydi.. Heh, sigarayı bırakmanın kolay yolu diyeydi.
Arkadaş okumuş bu cevheri, 3 yıl oldu içmiyor, diyor ki 1 kere canım çektiyse namerdim.
E dedim alayım şu kitabı.
Hani sigarayı bırakcam bırakcam dersin de bir türlü bırakamazsın ya.. Bu kitaba da başlayacam başlayacam diyorum 1 aydır yatıyor.
Kitap okumadığımdan değil ha, bu 1 ayda 2 kitap yedim. Sigaranın verdiği psikolojidenmidir nedir, başlayamıyorum kitaba.
O değil, kitap da tozlanıyor, haftalık temizlikle tozunu almak gerekiyor namussuzun. Boşuna yoruluyor ınsan.
Sigara her yönüyle zarar vesselam..

13 Kasım 2013'de Bıraktım o Zamandan Beri 1 Dal Bile İçmedim, Günde 1 Paketten Az Olmamak Kaidesi İle 7 - 8 Yıl İçtim.

o Gün Bu Gündür Tek Değişim Cüzdanımda'ki Para.

Sigarayı Bıraktığıma Pişmanım, Hiç İstemeyerek Bıraktım :pr:

Şimdi Başlasan Ayrı Dert Başlamasan Ayrı Dert, Hayatımda Öyle Büyük Bir Boşluğu Kapatıyormuş'ki Sigara Ben Bile İnanamadım ...

Sigara İnsanın Gizli Karısıdır Derler, Harbiden Öyle

Son düzenleme:
neyi vurguladım olum... halla hallaaaa...
bunlar narmali şeyler :pl::queen::queen:

Olm cevap veriyorum sonra iyice bel altına gidiyor konu. Sonra manuel bi arkadaş kıskanıyor... Şikayet ediyor.. Erdem abide siliyor mesajı :mrgreen:

Yok adam onca işinin gücünün arasında bizimle uğraşacak diye üzülüyorum. Özelden kurbanların resimleri yolla sen :queen:

ben hiç bırakamadım,sigarayı bırakmak için önce başlamak gerekiyormuş:p

Birayı sigarasız içmem.
Yemekten sonra sigarasız durmam.
Sex sonrası sigarasız duramam.
Araba kullanırken sigarasız yapamam.
Bilgisayar oyunlarının olmazsa olmazı zaten...

Ölüm olayınıda, bir gün herkes ölecek diye savıştırıyorum....

Ihh sigara hayatımın her alanına girmiş :pr:

artı bir de benden :queen:

::plus1:: ::plus1:: ::plus1::

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Olm cevap veriyorum sonra iyice bel altına gidiyor konu. Sonra manuel bi arkadaş kıskanıyor... Şikayet ediyor.. Erdem abide siliyor mesajı :mrgreen:

Yok adam onca işinin gücünün arasında bizimle uğraşacak diye üzülüyorum. Özelden kurbanların resimleri yolla sen :queen:

yürü git len... kendin götürüyon bel altına...
ben narmal şeyler yazıyorum hep....:p

Mersin İl Temsilcisi
4-5 sene falan olmuş bırakalı...
kim icat ettiyse anasına avradına sık sık selam yollarım :pl:

sigarayı bırakmamda yardımcı olanlara ise her daim minnettarım :)

( bırakmaya çalışana da köstek olmaya çalışanlara sözüm şudur; yapamdığınızı başkası başaracaksa, kıskanmayın. Destek verin :) )

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

Kurban falan... şık değil.
Belki de sen kurbansındır.
kimbilir ;)

4-5 sene falan olmuş bırakalı...
kim icat ettiyse anasına avradına sık sık selam yollarım :pl:

sigarayı bırakmamda yardımcı olanlara ise her daim minnettarım :)

( bırakmaya çalışana da köstek olmaya çalışanlara sözüm şudur; yapamdığınızı başkası başaracaksa, kıskanmayın. Destek verin :) )

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

Kurban falan... şık değil.
Belki de sen kurbansındır.
kimbilir ;)

Senin aklına ilk olarak "kadınlar" geliyorsa... Zihniyetinden şüphe ederim şahsen.
Bir sazan bekliyorum, kurban diye nitelendirdim aramızdaki bir konuyu... Ve ilk sazanda atladı :)
Bir gün herkes kurban olacak ve herkes kendi bacağından asılacak... ";)"

Sigarayı bırakmayı düşünenler için bir tavsiyem var. Allen cary diye aratırsanız youtubeda videosu var. Yada 'sigarayı bırakmanın kolay yolu' isminde kitabı var. Çok faydalı.

İnsanın manitasi olmaya dursun :pl: Yok hocam cıkmaz motorculardan manuel sanmıyorum :D

1 saat önce kitapyurdu.com dan sipariş verdim :)
Kitabı anlayarak tamamını okuyan herkes bırakır bu lanet sigarayı. Benim düştügüm hataya düşmemen icin şimdiden uyarıyorum :) daha kitabın yarısına gelmeden sigarayı bıraktım diceksin ve içme istegin gidecek. Kitabı bitirmelisin ki aklında süphe kalmasın. işini garantiye al :)

zaten sigarayı bırakmayı düşünen biri okur elbet kitabı. bir de kitap iyi olunca tamamdır bu iş diyorum kendi kendime.

çünkü inanılmaz yorumlar var yani nette. herkes üvüyor yani. sabırsızlanıyorum okumak için..

tavsiyen için teşekkürler. inşallah bırakacağım zamamen.. içmiyorum zaten

Rica ederim. Ben okudum ve bıraktım. Çünkü sigara tuzagının bütün ayrıntılarına iniyor. Bilindik şeyleri anlatmıyor kitap. Okuduktan sonra içme istediği kalmıyor. Sanki sihirli kelimeler kullanılmış diyosun kitabı okuyunca :)

Rica ederim. Ben okudum ve bıraktım. Çünkü sigara tuzagının bütün ayrıntılarına iniyor. Bilindik şeyleri anlatmıyor kitap. Okuduktan sonra içme istediği kalmıyor. Sanki sihirli kelimeler kullanılmış diyosun kitabı okuyunca :)

okumak için sabırsızlanıyorum.

şu an krizlerdeyim :(

17 sene içmeyip tekrar başlayan babamla hergün kavga ediyoruz evde. :)

Küçüçük çocukdan beter oldu adam gelen fırçalıyo giden fırçalıyo :mrgreen:

İftar saati gelsede sigara içsem diye bekliyo garibim

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İçmemek farklılıkdır.Sırf bu his bile insanı özel hissettirir.İş başvurularında önünüze engel dahi olabilir.Her canınız istediğinizde şu resim aklınıza gelsin, eminim kendinize yakıştıramayacaksınızdır :)Her tiryaki(ailemdeki herkes özellikle) en kısa sürede bunu bırakır umarım.
dis1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar