Sigarayı Bırakmakmı İstiyorsunuz?

Herkezin bir hata ile başladığı bu illetten kurtulmak aslında o kadar basitmişki... sadece yıllarca yanlış şekilde bırakmayı denemişiz.
Bende lise 3 de başlamıştım sigaraya. Arkadaş ayağına gittim anlıyacağınız.3.5 yıllık sigara hayatımın ardından tek bir video hayatımı
değiştirdi.İnanırmısınız 1 haftadır sigara içmiyorum ve sabahları kalkarken uyuşuk olmuyor ve uykumu tam almış oluyorum.Bu
muhteşem birşey.Neyse işin özüne gelirsek sigara içen abilerim ablalarım kardeşlerim.Sigaranın yanıltıcı olduğunu gerçek mutluluk
vermediğini anlamanız için 1 saatinizi ayırarak aşşağıdaki linkden videoyu izlemeniz.Üstelik sigarayı bırakırken sigarada içebiliyorsunuz. :) Finallerim bittikten
sonra anneme de bu videoyu izletip onada sigarayı bıraktırıcam.İzleyin izlettirin iyi günler :cat:

Allen Carr ile bırakan bir iki kişi daha tanıyorum ama bıraktım demek için 1 hafta çok erken...

Allen Carr ile bırakan bir iki kişi daha tanıyorum ama bıraktım demek için 1 hafta çok erken...

biliyorum sigarayı 1 haftadır içmemek çok büyük marifet değil ama bi insan olayın içyüzünü anladıkdan sonra içmemesi gerektiğini anlamıştır.Video da iç yüzü anlatılıyor.Gerisi size kalmış :)

ben bu videoyu izleyi 6 ay kadar içmedim..sonrası yine aynı..bi şekilde içiyosun..umarım sen başarılı olursun

Ben de bu video ile bıraktım.27 Ekimden beri içmiyorum ve hiç aramıyorum da.Yalnız önemli bir nokta var:Bırakmaya niyetiniz yoksa, sadece merak edip ''şu neymiş bir bakayım'' düşüncesiyle izlemeyin.Bırakmaya karar verdiğiniz zaman 66 dk. boyunca sadece videoya konsantre olacağınız bir zaman seçin ve izlemeye başlayın.İlk izlemenin verdiği dikkat ve isteklilik sayesinde kolaylıkla bırakacağınızı düşünüyorum.Bırakmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.Palavra değil yani inanın yeter :cat:

Bu Video Yüzünden Laptop 'a Virüs Girdi.. Videonun '' Üstündeki Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu '' Linkine Tıklayınca Gümmmmm ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Videoyu daha önce izlemiştim. Bilmediğim hiç bir şey söylemedi videoda :)

Bu Video Yüzünden Laptop 'a Virüs Girdi.. Videonun '' Üstündeki Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu '' Linkine Tıklayınca Gümmmmm ..

Youtube'dan mı virüs bulaştı. :mrgreen:

Videoyu daha önce izlemiştim. Bilmediğim hiç bir şey söylemedi videoda :)

Youtube'dan mı virüs bulaştı. :mrgreen:

aynen yaa.. linke tıkladım.. motosiklet.net 'e girmeye çalıştığımda beni farklı bir siteye yönlendiriyor.. mt yi açmıyor.. şimdi masaüstünden yazıyorum

Koray videoda virüs felan yok. Herkesin yaşadığı forumla alakalı bir problem vardı düzeltildi. Laptopundan da bakabilirsin yani.

Rahat ve sakin bi ruh haliyle izleyin diyor akşam eve geldiğimde sakiiiiinnn ve rahat şekilde yemeğimi yiyip hatuna bi kahve yaptırcam yanınada bi sigara yakıp rahaaattt ve sakiiiinnn bir ruh haliyle izleyeceğim :) umarım faydasını görürüm ve kurtulurum şu illetden çookk teşekkürler just4techno :rendeer::rendeer:

Akşam bende izlicem videoyu (işteyim bakamıyorum), sabahtan beri 2 tane içtim şiddetle direniyorum gözlerim dönmeye başladı.
Bırakıcam inşallah.

Umarım herkez bırakır, bugünde içmedim nefes almak güzel hayat güzel :)
@oguzcelik azaltarak bırakamazsınız videoyu izliyince anlarsınız hocam;bugün istediğiniz gibi için bence :cat:

Motosikleti
Henüz yok.
merhaba bende bir aydan fazla oldu sigarayı bırakalı ama malesef televizyonlarda, radyolarda ve internet ve dergi vb bunun gibi iletişim yollarıyla sigarayı bırakmanın yollarını anlatıyorlar, ya kardeşim ben bırakmaya çalışıyorum bunlar illa insanın gözünün içine sokmak mı lazım duydukca gördükce eşdahım açılıyor beyin hücrelerim birden nikotin ihtiyacı duyuyor lütfen bunları yapmayın insanların aklına bunları getirttirmeyin ya tama herkezin sigarayı bırakmasını kötü bir alışkanlık olduğunu ve hem kendisinin hemde etrafındakilere zarar verdiğini herkez biliyor rica ediyorum. Tşk ederim.

Rahat ve sakin bi ruh haliyle izleyin diyor akşam eve geldiğimde sakiiiiinnn ve rahat şekilde yemeğimi yiyip hatuna bi kahve yaptırcam yanınada bi sigara yakıp rahaaattt ve sakiiiinnn bir ruh haliyle izleyeceğim :) umarım faydasını görürüm ve kurtulurum şu illetden çookk teşekkürler just4techno :rendeer::rendeer:
İzledim ve artık sigarayı bıraktım :cat: canım sigara istediği zaman bu videoyu açıp tekrar tekrar izleyeceğim inş. başarılı olurum :cat: tekrar teşekkürler :rendeer:

bende bu video izledim o an paketi kırdım ve attım.

şimdi şunu söyleyebılırım ben gunde 2 paketı tamamlayan bırıydım otlakçı iş arklerimle birlikte :)

gel gelelim ki 600 rr için param ve maaşım çıkışmayana kadar şöle kendimi sıkıstırıp alırım allah kısmet ederse ama benzine para bulamayınca yada extra bi masraf çıktıgınnda beni sıkıntıya sokacaksa öyle gelecek motrun ben taa.. :D
suanda hesap yaptım 10 mılyar kredi (36ay ) çekip 1 ay da sıgaraya verdıgım parayla taksitlerini ödeyebiliyorum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar