- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Neden illa reçete ?...171 arandı...bir hastaneye yönlendirdiler...(171 in hiç bi fonksiyonu yok size sadece ilacın verilebildiği hastaneye yönlendiriyolar..telefon numarası veriyolar..randevuyu bile siz ayarlıyosunuz) hastaneye gittik..100 lira muayene ücreti eyvallah ne demek sigarayı bırakıyoz az bile...bir kaç test falan ben bağımlıymışım...doktor "sana champix yazıyorum şöyle kullancan böyle yapcan bıdı bıdı anlattı" gittim eczaneye verdim reçetemi...adam abi 179 lira..kardeş ne diyon dedim sana reçete verdik niye para istiyon...parayla veriliyo madem ben niye reçete aldım..abi bilemem ben dedi..b ilaç reçeteye girmiyo...zaten bu ilacı sana doktorun hastanede vermesi lazım...devlet onlara bırakıyo ilacı...vay şerefsizler diyip hastane müdürünü aradım..efenim böyle böyle...madem ilaç vermiyonuz niye reçete yazıyonuz..madem ilaç vermiyonuz niye beni uyarmadınız da 100 lira muayene ücreti aldınız..."ee efenim işte doktor size bir takım testler yapıp sigarayı bırakmanız gerektiğini söylemiş"...saol la valla ben bilmiyodum sigarayı bırakmam gerektiğini...doktorun bana sigarayı bırakmanıza gerek yok içebilirsiniz deme şansı var mıydı peki? " ee efendim tabi yok ama bıdı bıdı" yapacağınız işe sıçayım hanımefendi..."beyefendi lütfen küfür etmeyin." kapat kapat dedim kapandı telefon...
]
Çünkü talimat öyle......
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=514941885254575&set=a.109167212498713.17645.108910012524433&type=1&theater
İnsanın zor durumundan bile çıkar peşinde olanlardan nefret ediyorum...