sigaranın faydaları

Sigaranın Faydaları
Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları :

Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır.
Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür.
Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar.
Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir.
Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir.
İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur.
Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur.
Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir.

İşte sigaranın faydaları, tiryakilere afiyet olsun...

:king: :farao: :p

bende diyorum bu köpeklerle aram neden bozuk meger sıgara içen o kadar çok adam varki onlarda saldıracak biri bulamıyolar direk bana musallat oluyolar :jocolor:

Ya kadim dost bunları nerden buluyon böleeeeee koptum ama işin kötüsü bende 30 yıllık tiryakiyim ama hiç biri olmadı allaha şükür,yoksa ben içmesinimi bilmiyom ehe ehe ehe heeeeeee :queen:

walla içimi kararttın ben de içmeye başlayalı 1 sene oldu her akşam bırakacam diyorum sabah yine başlıyorum... :pr:

ben sigarayı dunya sigarayı bırakma gununde bıraktım 2 ay olacak neredeyse isteyince oluyor

vallaa arkadaşlar yazıda geçenler sigaranın olası sonuçları o yüzden aman dikkat diyim.. yaşım 18 ve bütün arkadaşlarımın içiyor olması beni bağlamıyor.. keşke hiçbiri içmesede her kapalı ortamda boğulmasam :pale: :farao:

ben sigarayı bırakalı 3 yıl oldu!bırakmak isteyenlere kısa samsunu tavsiye ediyorum!kesin çözüm! :p

Arkadaşlar,
siz siz olun,sakın motor üzerinde sigara içmeyin,daha zararlı oluyor. :thumleft:

bu arkadaşlar şimdie sigarayı bırakmışlardır belki 2005 konusu da... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar