kardeş sen hastamısın?? beddua böyle edilir diyen sensin ??? mağdem içiyorsun nereye gideceğin belli yararlı bir madde olmadığı açık ? neyin tantanasını yapıyorsun burda.kimseyle ego yarışım olamaz kimimki ?hele senle belliki olmaz sen bence bu kadar bilginle türk dil kurumnda falan çalış yararın dokunur.zıkkım zehir demek zakkum nedir bilmiyorum gidip onu araştırma gereği duymuyorum bile.neyse uzatmayada gerek yok dahada girmiyorum bu siteye seviye çok yerlerde kalmış sigara savunan baya adamlar var karşımda:cat: bak şimdi beddua edicem ama buraya yazmıyorum ama rahat tahmin edebilirsiniz.
Dostum zıkkım zehir demek değil önce bunu bi ögreteyim, Cehennemde bolca yetiştiği söylenen, ve kökü güzel görünen ama akıllara zarar acı verici ve zehirli olduğu söylenen ZAKKUM çiçeğidir.
Zıkkım denmesinin sebebi halk dilinde özellikle anadolu yöresinde şiveden kaynaklı değişmesidir.
Yani cehennemde yetişen bir bitkinin dibini ye dersen bir insana, bu otomatik olarak beddua olur değil mi ?
Şimdi IQ seviyen 1 puan yükseldiyse inşallah konuşmaya devam edeyim.
Bak topluma açık ortanlarda sanal veya gerçek fark etmez, görgü kuralları gereği genelleme yapmak hoş değildir.
İnsanların tercihleri "Sana zararı yoksa" seni ilgilendirmez.
İçtiğim sigara fiziksel yada finansal olarak seni alakadar etmez, seninle en ufak ilgisi yok.
Hatanın neresinden dönsen kârdır, insanız yeri gelir bazen gereksiz ve hatalı konuşuruz, bu hatayı fark edip, dandik bir "kusura bakmayın" diyosa eğer o kişi, benim gözümde şahsen güzel bir insan olur.
Hata fark etmek zeka ister çünkü.
Ama hata yapıp bir de inatla bunu kabul etmiyorsa, ve hala hatasında ısrar ediyorsa o kişinin beyninde bir problem vardır, neden ?
Çünkü hata fark etmek "Zeka" ister dedik, Yani fark edemiyorsa nedir ? Gerizekalı...
Umudum IQ seviyeni bi 10 puan yükseltmiş olmak.
Olmadıysa da vatan sağolsun, ilk değilsin.
Selametle.