sigara mı adi? adam mı adi?

Geçmiş olsun + koy cebine,iyi tecrübe:cat:
91 yaz sezonuydu yanlış hatırlamıyorsam,Foça'dan İzmir'e sabah erken saatte dönerken Menemen Gediz köprüsü civarında kuşlar sabah suyuna giderken kaskıma bir kuş çarpmıştı,yazık kuş ölmüştü.Her tarafım tüy ve kan olmuştu,düşmekten kıl payı sıyırmıştım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun.

İyiki adam puro içmiyor veya karpuz yemiyormuş

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
LesPaul' Alıntı:
ben dün köprüden geçerken önümden giden motosikletli kurye arkadaş tın tın ilerliyordu ve bir yandan kuruyemiş yiyordu. kabak çekirdeği falandı sanırım. rüzgarla beraber kabukları bana geliyordu tabi:)

halil abi geçmiş olsun, bu olay herkesin başına gelebileceği için elimden geldiği kadar dikkat ediyorum bu olaya. mümkünse vizörünü sigara izmariti gibi şeylerin giremeyeceği kadar aç. hareket halindeyken giren hava yeterli oluyor:cat:

sende isteseydinya biraz çekirdek:queen: halil kardeş sanada geçmiş olsun:pale:

Keşke plakasını alabilseydiniz.. Ben olsam ya sigaranın verdiği acıdan çırpınırken ya da sürücüyü boğmak için motordan arabaya atlamaya çalışırken düşer yaralanırdım veya hayatımı kaybederdim. Ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun.

ataper' Alıntı:
????? bunu anlayamadım ???

Hidrolik fren yağı,içeriğindeki maddelerden ötürü tüm boyalı ve bazı plastik yüzeylerde krozif-aşındırıcı ve çözücü özelliğe sahiplerdir.Bu yüzeylerle temas ettirilmemeli veya ederse derhal bol su ile yıkanmalıdır.:queen: :queen: :queen:

Her ikisi de adi, bu adamlar gözünü de yakar bu güzel yurdumuzu da. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar