sigara mı adi? adam mı adi?

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
bu sabah herzaman ki yolumdan gelirken şehir içi olduğu için kaskımın vizörü açık olarak yoluma devam ediyordum. bu arada önümdeki arabadan sürücü sıfatlı beyfendi camdan bitirdiği sigarasını hooop atıvermiş. Tabi dolayısı ile henüz yol bulma güdüm sistemi yerleşmemiş olan sigara izmariti ne yapacağını bilemeden benim kaskımdan içeri girip bir güzel göz kenarımı yaktı. hala canım çok acıyor. Şimdi bu kendini bilmez sigaraya nasıl bir hesap sormalı arkadaşlar, hemde libadiye göbeğinde ciddi tehlikeli bir trafik dönemecinden dönerken neyimi kontrol edip gözümü kurtaracağımı bilemedim, bu kendini bilmez sigara yüzünden.......................

sımdı bı cok surucu bunu yapıo ama senınkı baya sanssızlık olmus gecmıs olsun..sorunun cevabı ıse bence yarı yarıya...

şehir magandalarının eğitim olasılığı ülkemizde oldukça düşük olduğundan,kendi güvenliğimizi kendimiz sağlamak zorunda kalıyoruz,yani onların eline bırakmadan..ucuz atlatmışsın geçmiş olsun:pale:

Motosikleti
starsailor' Alıntı:
şehir magandalarının eğitim olasılığı ülkemizde oldukça düşük olduğundan,kendi güvenliğimizi kendimiz sağlamak zorunda kalıyoruz,yani onların eline bırakmadan..ucuz atlatmışsın geçmiş olsun:pale:

çok teşekkür ederim

Bu sabah bende evden isi gelirken 2 km lik bir mesafe kaskımı almadım . Kocaman bi bocek ta alnıma carptı . Allahtan bocek hizli değildide dengem bozulmadı ... :mrgreen: Ayrıca gecmis olsun kardes ...

Motosikleti
kivanctf' Alıntı:
Bu sabah bende evden isi gelirken 2 km lik bir mesafe kaskımı almadım . Kocaman bi bocek ta alnıma carptı . Allahtan bocek hizli değildide dengem bozulmadı ... :mrgreen: Ayrıca gecmis olsun kardes ...

çok teşekkür ederim, kardeş valla sinek böcek taş toprak 2 ayaklı develer 4 ayaklı develer, çukur tümsek neye bakacağımız şaşırdık

geçmiş olsun tam bahtsız bedeviymişsin sende:rendeer:

caranın suçu yok kardeş !!! o ne yapsın adam adi kül tablasına söndürsene görgüsüz adam!!!

ben dün köprüden geçerken önümden giden motosikletli kurye arkadaş tın tın ilerliyordu ve bir yandan kuruyemiş yiyordu. kabak çekirdeği falandı sanırım. rüzgarla beraber kabukları bana geliyordu tabi:)

halil abi geçmiş olsun, bu olay herkesin başına gelebileceği için elimden geldiği kadar dikkat ediyorum bu olaya. mümkünse vizörünü sigara izmariti gibi şeylerin giremeyeceği kadar aç. hareket halindeyken giren hava yeterli oluyor:cat:

Motosikleti
xxxxx' Alıntı:
geçmiş olsun tam bahtsız bedeviymişsin sende:rendeer:

bedevi değildi sigara şansız aslında küfürü yiyen o oldu atan da suç yok :queen:

LesPaul' Alıntı:
ben dün köprüden geçerken önümden giden motosikletli kurye arkadaş tın tın ilerliyordu ve bir yandan kuruyemiş yiyordu. kabak çekirdeği falandı sanırım. rüzgarla beraber kabukları bana geliyordu tabi:)

halil abi geçmiş olsun, bu olay herkesin başına gelebileceği için elimden geldiği kadar dikkat ediyorum bu olaya. mümkünse vizörünü sigara izmariti gibi şeylerin giremeyeceği kadar aç. hareket halindeyken giren hava yeterli oluyor:cat:

eyvallah sağolasın,

ne bileyim işte sabah sıcaktı, aslında 3. kademe açıktı vizör tam açık değil ama şans işte

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun hocam.Hep merak etmiştim böyle bir şanssızlığa kaç kişi maruz kalabilir diye.Ama sitede bu tarz bir olay yaşayan,yada yaşayıp siteye yazan olmadığı için bilgim olmadı. Ama sigarayı atan dangalak adam da bi arkasını kontrol eder be kardeşim.Tekrardan çok geçmiş olsun :rendeer:

Motosikleti
crazy_devil' Alıntı:
Çok geçmiş olsun hocam.Hep merak etmiştim böyle bir şanssızlığa kaç kişi maruz kalabilir diye.Ama sitede bu tarz bir olay yaşayan,yada yaşayıp siteye yazan olmadığı için bilgim olmadı. Ama sigarayı atan dangalak adam da bi arkasını kontrol eder be kardeşim.Tekrardan çok geçmiş olsun :rendeer:

sağol kardesim valla

Çok büyük geçmiş olsun .
Haddini bilmeyen bu sigaraya gereken dersi vermek lazım.
Yada o şoförü poligon a götürüp atış dersleri vermek lazım.
Hangisi mantıklıysa artık.:silent:
Yine geçmiş olsun :rendeer:

en sinir olduğum olay arabanın camından çöp atmak böle denyolara kıl oluyorum ya geçmiş olsun hocam baya tehlikeli ni olay yaşamıssn

Motosikleti
FieRyiCe_' Alıntı:
Çok büyük geçmiş olsun .
Haddini bilmeyen bu sigaraya gereken dersi vermek lazım.
Yada o şoförü poligon a götürüp atış dersleri vermek lazım.
Hangisi mantıklıysa artık.:silent:
Yine geçmiş olsun :rendeer:

çok teşekkür ederim dostlarım:rendeer:

hedowich' Alıntı:
en sinir olduğum olay arabanın camından çöp atmak böle denyolara kıl oluyorum ya geçmiş olsun hocam baya tehlikeli ni olay yaşamıssn

çok teşekkür ederim sağolun ama herkese dikkat ikazları vermek lazım

crazy_devil' Alıntı:

sağolasın kardeş

Son düzenleme:
Yuh yani arkadaşlar yaaaaa bu kadar olur. Şimdi ne küfür veya kötü söz yazsam bu adamı yüceltmiş olacağım. Geçmiş olsun sana arkadaşım yaaaa... Yemin ediyorum beraber olsaydık asvalta yapıştırırdım onu... Acayip kızdım yaaaa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dex_cooler' Alıntı:
çok geçmiş olsun, garip bir durum ama ülkemizde olur böyle şeyler
Sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde olabilir böyle şansızlıklar..Aarkadaşımıza çok çok geçmiş olsun..Şunuda unutmayalım o kişi bu olayı istemeyerek yapmıştır..İnsanların yüzde 90 sigarayı pencereden atıyor...Aslında olmaması gereken gerçekleşme ihtimali 1,000 de sadece 1 olan sigaranın gelip kasktan içeri girmesi..Tekrardan geçmiş olsun..

Şu sigara tiryakiliğide ne acayip paradokstur, hem sigarayı sevdiklerini söylerler hemde işleri bitince atıp kurtulur bir daha da arkaya bakmazlar :)
Şaka bi yana kanun ve yönetmelikler işletilse, Belediyeler sigara izmaritini dışarı atanlara hayatı bayağı bir zorlaştırabilir...

Not: Motorların fren sıvısı otomobiller için iyi bir intikam aracıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar