Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba şartlar müsait olursa bende aranıza katılacağım sizden isteğim kilit konusunda şifreli kilitmi alırdınız yoksa anahtarlı kilit mi her ikisini de hırsızın açaçağını biliyorum lütfen boş muhabbet etmeyiniz
Merhaba şartlar müsait olursa bende aranıza katılacağım sizden isteğim kilit konusunda şifreli kilitmi alırdınız yoksa anahtarlı kilit mi her ikisini de hırsızın açaçağını biliyorum lütfen boş muhabbet etmeyiniz
Adam ciddi bir sey sormus sizde ya : kardesim alarmli olanlar var caydiriciligi daha yuksek diye biliyorum... bütçene gore ve her kilidim avantaji dezavantaji var imkanlarin neler onemli olan o
Dostum dandik modellerin hepsi kötü.
Şifreli biraz daha güvenilmez ama. Kilit daha iyi bence. Önemli olan iyi marka ve dayanıklı olması. En iyi tabir edilen Abus çok pahalı. 200tl falan bir kilit. Bu konuların detaylı tartışıldığı konular var forumda, aratıp bul bence.
md murat ben zaten dandik mi değil mi kilit derdinde değilim kaliteli bir ürünün şifrelismi yoksa kilitlisimi daha makbul diye soruyorum iki kilit alıcam biri 9 kg o gecenin kilidi olacak abus alacam daha hafifi olacak oda işyerinde kilitlemek için