şifre kirabilen arkadaslar yardim

Arkadaslar bir arkadasimin çalıştığı sirkette excel programini sifrelemisler ve acmak icin yüklü miktarda para istiyorlarmis eger yapabilicek bir arkadas varsa bahsettigim sirket makul bir ödeme yapabilirmis bunun karsiliginda yardimci olabilcek bir arkadas varsa bana ulasabilirmi ? Teşekkürler herkese

kardeş özelden bana bi ulaş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

Su her gece kendisi yedek alma durumunu bi iyice arastirmak lazim ya.. ben kendim aliorum yedek uzunda surp meret...

her gece yedek alma programını daha önce bir firmaya kodlamıştım. köşede bir yerde duruyor. sadece pc degil tüm network paylasımı actıgınız dizinlerinde yedeklerini aliyor. toplu katliam gibi alip belirledigim yere atıyor.. ihtiyacı olan varsa pm atsin paylasirim.

bizim firmada da arkadaşa olmuştu.bilgisayarcı kurtarabildiğini kurtarmıştı çoğuda gitmişti.şimdi anlamadığım bu adamlar nasıl virüs sokupta para isteyebiliyorlar?siber suçlar teşkilatı uyuyormu arkadaş???

bizim firmada da arkadaşa olmuştu.bilgisayarcı kurtarabildiğini kurtarmıştı çoğuda gitmişti.şimdi anlamadığım bu adamlar nasıl virüs sokupta para isteyebiliyorlar?siber suçlar teşkilatı uyuyormu arkadaş???

Dostum yok öyle bir teşkilat :)

http://tr.aliexpress.com/item/New-arrival-Zeus-Scrypt-Miner-All-Solution-Litecoin-Miner-300M-digging-Litecoin-with-power-supply-send/2048732975.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb201527_4,searchweb201560_9

300 milyon hash / saniye kırabiliyor imiş
iş görebilir belki. masa üstüyle hash kırmak zordur elbette. 70-100k arası oluyor genelde donanıma göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar