sifirdan pahali ikinci el satanlar

arkadaslar son günlerde satilik ilanlarinda komik ve sacma buldugum gözlemlerim oldu.

adam 2010 model motorunu sifirdan pahaliya satiyor, mesela 2010 model 5000 km'de honda cbf 150'ye 4300 lira yazmis, ve böyle cok var. cok sinirlendim ve bir tanesini aradim sebebini sordum. adam diyor ' rodajini yaptim' ben de güldüm 'sana hayirli isler bulursan bi enayi satarsin' dedim.

koruma demiri canta donanim vs olsa bir nebze anlayacam ama bu ne böyle, bu kadar keriz mi millet.

sifirindan pahali 2009 model bile var. yuhhh...

her koör satıcının bir topal alıcısı vardır gibi br laf vardı o geldi aklıma :cherry:

sımdı bu satıcı kardeslerımız bırde ruhsat plaka ıslemlerınıde yapıyolarya o sebeple ıtıyorlar olabılır...:queen:

arkadaslar son günlerde satilik ilanlarinda komik ve sacma buldugum gözlemlerim oldu.

adam 2010 model motorunu sifirdan pahaliya satiyor, mesela 2010 model 5000 km'de honda cbf 150'ye 4300 lira yazmis, ve böyle cok var. cok sinirlendim ve bir tanesini aradim sebebini sordum. adam diyor ' rodajini yaptim' ben de güldüm 'sana hayirli isler bulursan bi enayi satarsin' dedim.

koruma demiri canta donanim vs olsa bir nebze anlayacam ama bu ne böyle, bu kadar keriz mi millet.

abicim olaya bir de şu tarafından bak
benim ailem motosiklete karşı ve sat diyolar bende 10 liralık motosikleti 15 lira diye ilan veriyorum giren direk "dalgamı geçiyo la bu" diyip ilanı kapatıyo ne oluyor peki motosiklet satılmıyor aile tantana ettiğinde "yaf alın işte ilan verdik kimse aramıyo" diyosunuz
bunu genel itibariyle çok görürsünüz aile motosiklet piyasasını bilmediğinden ve çevrelerinde de bilen olmadığından böylesi daha kolay

her koör satıcının bir topal alıcısı vardır gibi br laf vardı o geldi aklıma :cherry:

yok o laf boyle.... her topal malın bır kör alıcısı vardır......:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------

tamam sen ıstısnasın dıyelım ama gercekten bazıları cok abartıyo ACİLLLLL yazmıs TL ıhtıyacından demıs ama altına NOT. degerınde aracla takas olur demıs bu ne sacmalık sımdı..?:silent:

Otopsici abimizin dediği gibi yapan arkadaşlar var :mrgreen: tanıyorum, hatta itiraf ediyorum tamam tamam benim :D
ben 1.000 tl ye aldığım motosiklete benim gözümde değeri 5.000 ederi 2000-2500 diyodum :D

ama işi çakallığa vuranlar ise '' belki bi keriz düşürürüz diyor''
Ha bulamıyolar mı o fiyata çok zor tabi ki..

birde aksesuarların fiyatlarını yazıyolar jant şeriti bile 20tl :D
10 tl ye en kralını satıyolar sıfırını jant şeritlerinin + olarak ne kadar modifiye yaparsan yap o satacağın ürünün fiyatını yükseltmez senin motorunda yada arabanda olan extralar aracın satılmasını kolaylaştırır.

Birde eski model motosikletleri 2010 model fiyatı üzerinden 2. ele satış için koyuolar anlamıyorum ya. Adam 2006 da 2800 e almış diyelimki motoru 2010 fiyatı 4000 lira. Satışa 3000 liradan çıkarmış. Altın değilki bu kardeşim durdukça değerlensin.

Hepimizin motoru satarken en guzeli ve hic zarar etmeden satilanidir

Alir iken de piyasaya gore en ucuzu ve firsat motorudur.

Ama ne ilginctir ki hepimizinki oyledir:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onlar satmak için değil millet baksın diye , laf olsun diye o rakamları koyuyorlar

daha önceden bu tarz sanal ilanlar vardı,ilanların gerçek amacı sonradan ortaya çıkmıştı ; arandıkça kazan cep telefonu kampanyası gülüyorum bizim kurnaz milletimize

Arkadaşlar aslında bende çok gıcık oluyorum fakat mal sahibi 5 liralık mala 15 te isteyebilir ama sadece isteyebilir hiç ilgilenmeyin o şekildeki ilanlarla satcak olan adam zaten satılmadığını görünce satılması gereken fiyata inecektir... Çok karşılıksız ilan var piyasayı yükseltmek için adam atmış ta atmış...

Adam 4.000 TL motoru 1500 dese almam demezsin.
Herkes istediği fiyatı koyabilir. İster alırsın. İster almazsın. Telefonla seni rahatsız mı ediyorlar. Al sana Al sana diye :) Bende komik rakam verenlere kıl oluyorum. Hadi burdan yak. :)

Bende motoru satayım dedim. 3800 TL aldığım 15 günlük motora 1500 TL veren oldu.
Giydirme var. Jantlar boyandı. Yan çantalar sıfır. Kokmuş kask ile birlikte istersen sana 4000 TL bırakırım. Bak almazsan pişman olursun.

4,000 TL satıyorum. Çek ve senet teklif eden var :) Zorla satan yok.
Alan çıkıyorsa ben ne yapayım :)

bizim millette bi enteresan,motorun fiyatı düşük olsa kesin çarpmıştır,kazalı darbe yada boya vardır der,sonra fiyat artınca da satıcıya yüklenir ana avrat,bu motora bu fiyat vay senin ::rantinp:

Antalyada ybrler Hele..Adamların motoru satmaya niyeti yok ben bunu anlıyorum

Hocam arz talep meselesi. Elbette sana katılıyorum. Durum böyle olunca insanlar ikinci el yerine sıfıra yöneliyor çünkü arada fark çok az. İkinci el alacağıma gider sıfır alırım diyor haksızlar mı tabiki hayır haklılar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar