sıfır z750 kawasaki yardım

merhaba arkadaşlar. ben kawasaki z750 almayı düşünüyorum. tarz olarak çok hoşuma gidiyor bu motosiklet nakedleri seviyorum. bundan önce 8 ay honda cbf250 kullanmışlığım var. alırsam 2-3 sene kullanmak istiyorum sürat merakım yok ama en fazla kaçı görüyor ve yüksek hızlarda rüzgar aşırı rahatsız edermi önüne rüzgarı engellemek için givi vb. cam taktırsam faydası olurmu, sıfırmı almalı yoksa temiz bir ikinci elmi. objektif yorumlarınız bana yol gösterecektir şimdiden hepinize teşekkürler.:pale:

z 750 aerodinamik olarak güzel bir makina sürüşü rahat ve hız olarakta tatminkardır size tercih güzel diyebilirim ben bu motorda 240 km hız gördüm bu yüzden 240 görebileceginizi söyleyebilirim naked motor oldugu için yüksek hızda sizi geri atabilir ama öne bicam koydugunuzda rüzgara biraz olsun engel olabilirsiniz temiz bir 2. el bulursanız alın derim ben

teşekkürler taytıs z750 nin dizaynı çok hoşuma gidiyor fazeride almayı düşündüm ama z750 fazerden daha çekici duruyor fazerde 2 kişi olursan arkadakide rahat eder yinede z750

eger naked dusunuyosan al derim bn oyun makinesidir zevklidir naked motorlar

z750 260ı gorur herhlde ztn oda yetio

ruzgara gelince zamanla alısıyosun mrk etme ama ufak bi cam bile cok sey degiştiriyo ruzgarı kesebilio motorunu seversen ruzgar enson sorun olucak seydir senn için:wiinkk:

bende vardı z750 kulandım çok rahat ve seri bir makina hızı 250 yi gürüyor test edildi rüzgar konusunda cam taksan rahat edersin 2nci el temiz alsan daha iyi olur bence .:cat:iyi seçim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar